Spor
  • 10.6.2024 00:12

Fenerbahçe üyelerinin yüzde kaçı oy kullanmadı

Ali Koç: Fenerbahçe adı duyulunca rakiplerimiz irkileceği bir çağa giriyoruz..

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy kullanma işlemi bitti. Kurulan 47 sandıkta 27 bin delege oy kullandı.

Ali Koç, resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 yıllığına tekrardan başkanı seçildi. Henüz tam sayılar açıklanmamasına karşın, Aziz Yıldırım Ali Koç ile el sıkıştıktan sonra sahneye çıkarak, "Sevgili Fenerbahçeliler, bugün Fenere yakışan bir kongre yaptık. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, yol haritasını çizdik. İnşallah Ali Koç ve arkadaşları bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Hepinizi seviyorum" dedi.

Aziz Yıldırım devamında tribünlerden gelen destek tezahüratları eşliğinde stadyumdan ayrıldı.

Ali Koç: Fenerbahçe çağına giriyoruz

Resmi olmayan sonuçlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aziz Yıldırım ve ekibine ve siz değerli kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. Kampanya süresi boyunca birkaç kez, özellikle burada bu yarışın bir kaybedeni değil bir kazananı olsun, o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu gerçekleştirme zamanı. Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Dünyada Fenerbahçeli olmayanların bile Fenerbahçe'yi izleyeceği, uluslararası başarıları elde edeceğimiz bir dönem yarın itibaren başlamaktadır. Fenerbahçe adı duyulunca rakiplerimiz irkilecek. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.

Size şampiyonluk yolunda bazı taadütler verdik. Artık kırgınlıklar da bitsin, geçmişi kapatalım dedik. Bu yılda samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan bir adım atan herkese 10 adım atacağımızdan şüpheniz olsun.

Artık Fenerbahçe'yi, hocasını, başkanını, karakterini bir oyuncak haline getirmeyelim. Bütün sosyal medyadaki enerjimizi rakiplerimize karşı yıkmak istediğimize karşı kullanalım. Artık değişim zamanı.

Fenerbahçe'nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutacağız, her türlü riski alacağız. Dün olduğu gibi bugün de asıl olan Fenerbahçe'dir. Bize karşı güç gösterisi yapanlar iyi bilsinler ki, ağaçları büyüten gök gürültüleri değil yağmurlardır. Fenerbahçe yağmurlarına herkes hazır olsun!

Resmi oy sayıları açıklandı

27 bin 489 katılım seçime katılım yaptı.

Ali Koç: 16 bin 464

Aziz Yıldırım: 10 bin 483

Geçtiğimiz saatlerde ne oldu?

Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Stadyumu'nda düzenlenen genel kurul toplantısı için sabah erken saatlerde stadyuma gelen üyeler, uzun kuyruklar oluşturarak kapıların açılmasını bekledi.

Mevcut başkan Ali Koç ve önceki başkan Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçimde 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkı vardı.

Kongre üyeleri, stadyumda kurulan 47 sandıkta saat 17.00'ye kadar oy kullandı.

Ali Koç oyunu 27, Aziz Yıldırım ise 46 numaralı sandığa oyunu attı.

27 bin civarı delege oy kullandı ve katılımın 58 civarında olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 00:17

İLGİLİ HABERLER