Spor
  • 1.12.2023 11:05

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hezimeti Avrupa basınında

Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde aldığı farkı mağlubiyet Avrupa basınında da geniş yer buldu. İşte detaylar...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe ve Beşiktaş gruptaki beşinci maçlarında rakiplerine farklı mağlup oldular. Alınan bu şok skorlar Avrupa basınında da yer buldu.

 

İTALYA (GAZZETTA)

İTALYA (GAZZETTA)

"Nordsjaelland kendi taraftarları önünde gol atma konusunda uzmanlaştı. Fenerbahçe ilk yarı bitmeden farkı ikiye indirdi, ancak bu tempoyu değiştirmeye yetmedi."

 

Fenerbahçe ve Beşiktaşın farklı mağlubiyeti Avrupa basınında

"Beşiktaş kötü bir izlenim bırakmaya devam etti. Evinde 5-0 mağlup oldu ve grupta son sırada yer alarak puan tablosunda ancak bir puan alabildi."

 

PORTEKİZ (OJOGO)

PORTEKİZ (O'JOGO)

"Schjelderup Fenerbahçe karşısında parladı. Benfica'nın Nordsjaelland'a kiraladığı kanat oyuncusu Türklere karşı alınan 6-1'lik galibiyitte ön plandaydı"

 

DANİMARKA (SPORT TV2)

DANİMARKA (SPORT TV2)

“Nordsjaelland, Avrupa'nın büyük takımlarını ezip geçiyor. Farum'daki suni çim sahada Türk devi Fenerbahçe'yi küçük düşürerek harika bir maç çıkardı”

DANİMARKA (BOLD.DK)

DANİMARKA (BOLD.DK)

"Nordsjaelland, Fenerbahçe'yi 6-1 mağlup ederek bitime bir maç kala Konferans Ligi grubunda liderliğe yükselerek klasını gösterdi."

 

BELÇİKA (VOETBALKRANT)

BELÇİKA (VOETBALKRANT)

"Club Brugge, Türkiye'de kolay bir zafer elde etti."

 

BELÇİKA (VOETBAL NIEUWS)

BELÇİKA (VOETBAL NIEUWS)

"Club Brugge, Türkiye gezisini muhteşem bir Avrupa gecesini dönüştürdü."

Güncellenme Tarihi : 1.12.2023 11:08

İLGİLİ HABERLER