Spor
  • 30.6.2020 10:03

Fenerbahçe Zajc’ın biletini kesildi

 

Bir türlü bekleneni veremeyen Sloven orta saha oyuncusu, geçen hafta özel izin alarak apar topar ülkesine gitmişti.Zajc, bu nedenle Yeni Malatya maçında oynamadı. Teknik ekip, 25 yaşındaki futbolcunun üzerini çizdi ve gönderilecekler listesinin en üstüne adını yazdı. Yönetim, ocak ayında Brescia’nın talip olduğu Miha Zajc’ı satarak az da olsa gelir elde etmeyi umuyor. Fenerbahçe geçen senenin devre arasında Sloven futbolcu için Empoli’ye 3.5 milyon Euro ve Salih Uçan’ın bonservisini vermişti.

İsla’ya çifte talip

Mauricio İsla, Fenerbahçe ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini erkenden feshetmişti.

Tecrübeli oyuncu, kariyerini Güney Amerika’da sürdürmek istediğini açıklasa da Avrupa’dan hâlâ talipleri var. İspanyol ekipleri Valencia ve Real Betis’in İsla’nın menaceriyle temas kurdukları öğrenildi. İki ekip de bonservisi elinde olan Şilili futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini İsla’ya iletti. Arjantin devi Boca Juniors da tecrübeli sağ bek ile görüşmelerini sürdürüyor.

Ozan Tufan Fenerbahçe'deki en iyi sezonunu yaşıyor

Fenerbahçe’de geçen yıllarda iki kez kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, bu yıl çok farklı bir performans sergiledi. Milli futbolcu, 5 gol ve 4 asistle en üretken sezonunu geçiriyor.

Ozan Tufan, 2015 yılında henüz 20 yaşındayken 7 milyon Euro’ya (54 milyon TL) Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Geldiğinde Milli bir oyuncu olan Ozan, bir türlü bekleneni veremedi. 25 yaşındaki futbolcu, Sarı- Lacivertliler’de iki farklı dönemde kadro dışı kaldı. Milli orta saha oyuncusu için geçen sezonun devre arasında Alanya’ya kiralanması, adeta yeniden doğmasını sağladı. Ozan Tufan burada yeniden çıkış yaptı. Ozan, bu performansını Fenerbahçe’de de sürdürdü. 25 yaşındaki oyuncu, ligde 28 maçta forma giyerken, 5 gol ve 4 asistlik katkısıyla Süper Lig kariyerindeki en verimli sezonunu yaşıyor.

Emre Belözoğlu etkisi

Emre sezon başında geri döndüğünde herkesle ilgilenmeye çalıştı. Tecrübeli isim, Ozan Tufan’ı ise adeta kanatları altına aldı. 25 yaşındaki oyuncunun en iyi sezonunu geçirmesinde kaptanın da payı büyüktü. Son Yeni Malatya maçında bile Ozan, vasat bir futbol sergiliyordu. Emre Belözoğlu’nun oyuna girmesiyle kendine gelen Milli futbolcu, attığı 2 golle galibiyeti getirdi.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2020 10:06

İLGİLİ HABERLER