Spor
  • 16.9.2021 12:33

Fenerbahçe'de 130 milyonluk İrfan Can Kahveci pişmanlığı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci krizi... Bonuslarla beraber yaklaşık 130 milyon liraya mal olan yıldız futbolcu 10 maçı sakatlığı yüzünden kaçırdı. 2 ay sahalardan uzak kalacak olan İrfan Can Kahveci taraftarların da sabrını taşırdı.Fener ocak ayında Galatasaray 'a müthiş bir transfer çalımı atarak İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattı. Ancak yıldız futbolcu geride kalan sürede çok büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. 13 milyon Euro'ya (Yaklaşık 130 milyon lira) mal olan İrfan Can sadece 15 maçta görev yaptı.

OLÜ YOK, 3 ASİST YAPABİLDİ

Bu maçlarda fol atamayan ve sadece 3 asist yapabilen milli futbolcu, Vitor Pereira'nın gözüne girmeyi başaramadı. Yıldız futbolcu sakatlığı redeniyle de tam 10 karşılaşmada oynayamadı.

OYUNA GİRDİ VE SAKATLANDI

Son oynanan Sivas maçına oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan İrfan Can'ın iki ay daha sahalardan uzak kalacağının açıklanması Fenerbahçeli taraftarların sabrını taşırdı.

TARİHİN EN PAHALI KAHVESİ!

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Tarihin en pahalı kahvesini içtik. 130 milyonluk acı kahve" ifadesi kullanıldı. Taraftarlar transferin mali şartları nedeniyle Ali Koç'u da eleştirdi. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 16.9.2021 12:41

İLGİLİ HABERLER