Spor
  • 11.5.2021 12:03

Fenerbahçe'de 5 eksik

Sakatlıkları devam eden Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar, Sinan Gümüş ve Diego Perotti, Sivasspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. Fenerbahçe'de 8 isim de kart sınırında yer alıyor. Sinan Gümüş, Caner Erkin, Gökhan, Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Sosa, Tisserand ve Serdar Aziz bugün kart görmeleri halinde son hafta Kayserispor deplasmanında forma giyemeyecek. 

Emre Belözoğlu: ‘Kazanmaktan başka çaremiz yok!’

Takımla toplantı yapan genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu, "Hata yapan erken havlu atar. Eğer sonuna kadar mücadelemizi sürdürmek istiyorsak, Sivasspor maçını kazanmalı, son haftaya umutla bakmalıyız. Kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Sarı-Lacivertliler'in başında çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak takımı şampiyonluk havasına yeniden sokan Emre Belözoğlu, zorlu Sivas randevusu öncesinde takımla bir toplantı yaptı. Hata lükslerinin olmadığını belirten başarılı hoca, "Hata yapan erken havlu atar. Eğer sonuna kadar mücadelemizi sürdürmek istiyorsak, Sivasspor maçını kazanmalı, son haftaya umutla bakmalıyız. Kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

'Hırsınızdan memnunum'

Fenerbahçe camiasının şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Belözoğlu, "Sizler taraftara layık olmak için verilen görevi özveri ve başarıyla yerine getiriyorsunuz. Kazanma hırsınızdan çok memnunum. Kalan iki maçı da kazanıp, kapanışı Fenerbahçe adına çok güzel kılacağız" diyerek motivasyonu artırdı.

Yusuf Dursun

Güncellenme Tarihi : 11.5.2021 12:08

İLGİLİ HABERLER