
FENERBAHÇE'DE DURMAK YOK
kapalı gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Orduspor maçında ilk on birde görev alan oyuncular alt sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana dar alanda yaptıkları pas organizasyonları ile devam etti. Ardından dar alanda kurallı çift kale maç yapan oyuncular 4 minyatür kaleli maçla antrenmanı noktaladı.
U19 Milli Takımı'ndan sakat döndüğü için bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan Recep Niyaz, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla yapılan çalışmalarda yer aldı. Sakatlıkları süren Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Gökhan Gönül ise antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına, 14 Eylül Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık gerçekleşecek.