Spor
  • 19.1.2014 15:44

Fenerbahçe'de ibre Abdullah Kiğılı'ya kayıyor

Yeni başkan için kongreye gidecek olan F.Bahçe'de favori aday Ali Koç. Koç'un kabul etmemesi durumunda ise yönetim kurulunun isteği kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek olan Abdullah Kiğılı'nın kalıcı olması

Aziz Yıldırım hakkında çıkan Yargıtay onaması F.Bahçe yönetimini yeni bir ‘yol haritası’ çıkarmak zorunda bıraktı. Kesinleşmiş karar öncesi yapılacak tüm işler başkan vekili Abdullah Kiğılı tarafından yürütülecek. Üyeliği düşen Yıldırım’ın yerine gidilecek olağanüstü seçimde yeni başkanın kim olacağı da başka bir merak konusu. Öncelik Ali Koç’ta. Yıldırım son yapılan seçim öncesi Koç’a zaten "Yargıtay kararına göre kulüp kaosa girmeden davaya sen sahip çık" dedi. Ancak iş dünyasının marka ismi Koç, o gün başkanlık için net bir cevap vermedi.

AYDINLAR BEKLEMEDE

Camiada muhalefet de dahil herkesin gönlündeki başkan adayı olan Koç aday olmazsa F.Bahçe yönetimi kendi içinden bir aday çıkaracak. Bu isim de Abdullah Kiğılı. Kiğılı önce başkan vekili olarak idareten bu görevi yürütecek sonrasında ise seçim süresi dolana kadar başkanlık için seçimlerde adaylığını koyacak.

 

Tabii bu hamlelere karşı muhalefet de inceden inceye kulislere başladı. Aziz Yıldırım’ın karşısına adaylığını koyup yarışı büyük bir oy farkıyla kapatan Mehmet Ali Aydınlar ismi tekrar gündeme geldi. Ancak şu an karışık ortamda öne çıkmak istemeyen Aydınlar suların biraz daha durulmasını bekleyecek.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER