Spor
  • 1.12.2022 13:40

Fenerbahçe'de korkunç sakatlık! Pedro'dan kötü haber

Süper Lig'de Dünya Kupası arasına lider giren Fenerbahçe, liglere verilen bu uzun arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor. Dünya Kupası arasındaki ilk hazırlık maçını İspanya LaLiga ekibi Rayo Vallecano'ya karşı oynayan sarı-lacivertliler, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın önüne geçen olay ise Joao Pedro'nun ağır sakatlığı oldu. Fenerbahçe'nin penaltı kazandığı pozisyonda kendisini yerde bulan Pedro, acı içinde sahadan sedyeyle ayrıldı.Süper Lig'de bu sezon Dünya Kupası arasına 29 puanla lider giren Fenerbahçe, bu uzun arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor.

Dünya Kupası arasındaki ilk hazırlık maçını LaLiga ekibi Rayo Vallecano ile oynayan sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.Karşılaşmanın 22. dakikasında Trejo'nun golüyle maçta 1-0 öne geçen konuk ekip, bu üstünlüğü maçın büyük bir bölümünde korudu.Joshua King'in pasıyla savunma arkasına sarkan Joao Pedro, tam vuruşunu yapacakken Mumin'in müdahalesiyle yerde kaldı.

Mumin'in Joao Pedro'nun ayak bileğine yaptığı müdahale sonrası İtalyan oyuncunun ayak bileğinin döndüğü görüldü.Joao Pedro, sedye ile kenara geldi ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.Takım arkadaşları da sedye ile soyunma odasına taşınan Joao Pedro'nun yanına giderek destek oldu.

KAHREDEN FOTOĞRAF
Pozisyon sırasında çekilen fotoğrafı sakatlığın ciddiyetini gözler önüne serdi. Brezilyalı futbolcu oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı. O anda gözyaşlarına boğulan Pedro'ya takım arkadaşı ve tribünlerden destek geldi.

MERT HAKAN YIKILDI
Pedro'nun durumunu yakından gören Mert Hakan ise yıkıldı. Sağlık görevlileriyle konuşan Mert Hakan'ın üzüntüsü sakatlığın ciddiyetini özetledi.

Güncellenme Tarihi : 1.12.2022 13:48

İLGİLİ HABERLER