KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL - Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord Rotterdam takımıyla yaptığı 2 maçta da rakibine yenilerek elenen Fenerbahçe'de, Avrupa Şampiyonlar Ligi planları ''alt üst'' oldu.
''Devler Ligi'' ile ilgili planların altüst olması sarı-lacivertli yöneticiler ve camiada morallari bozarken, teknik direktör Werner Lorant'ın görevinde kalıp kalmayacağı tartışmaları başladı.
Yeni sezon öncesi başarılı olup olamayacağı konusunda tartışmalar yapılan, ancak Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun destek verdiği teknik direktör Werner Lorant ile ilgili tartışmalar, Feyenoord Rotterdam karşısında dün akşam alınan yenilgi sonrası daha da arttı.
Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktör arayışlarına başladığı iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Feyenoord Rotterdam yenilgisi sonrası Werner Lorant'ın gönderilmesi konusunun gündeme gelmediğini söyledi.
Özdemir, performansı nedeniyle eleştirilerin odağı olan Brezilyalı forvet oyuncusu Washington'un yerine bazı yeni arayışlara girildiği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Vecinte Simao'nun sözleşmesini karşılıklı feshetti.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:58