Spor
  • 22.9.2015 11:41

Fenerbahçe'de sakat futbolcuların son durumu ne?

Fenerbahçe, hafta sonunda Beşiktaş ile zorlu bir derbiye çıkacak. Son haftalarda peş peşe yaşanan sakatlıkların sıkıntısını çeken Sarı-Lacivertliler’de sağlık kurulu ekstra mesai yapıyor. Peki sakatlıkları bulunan oyuncularda son durum ne? İşte bu sorunun yanıtı...

Simon Kjaer: Danimarkalı yıldız iyileşse de Bursaspor maçı öncesinde hafif ağrıları bulunuyordu. Vitor Pereira, oyuncusuyla görüşerek, “Sen bana derbide lazımsın” dedi ve yıldız futbolcuyu kadroya almadı. Simon Kjaer, Beşiktaş maçında ilk 11’e geri dönecek.

Diego Ribas: Kasığında yırtık tespit edilen yıldız futbolcunun bu hafta içerisinde takımla idmanlara başlayabileceği öğrenildi. Ancak bu konudaki son karar, yapılacak muayenenin ardından verilecek. Diego antrenmanlara başlasa bile hafta sonunda forma giymesi beklenmiyor.

Josef De Souza: Sezonun yıldızlarından biri olan Brezilyalı futbolcu, Kasımpaşa maçında kasığından sakatlanmıştı. Pereira, sağlık heyetiyle yaptığı toplantıda Josef’in bir an önce takıma dönmesini istedi. Sambacı’nın Beşiktaş maçını kaçıracağı, Celtic maçına ise yetişebileceği öğrenildi.

Abdoulaye Ba: Kasık sakatlığından müzdarip bir diğer isim... Senegalli oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor. Bu hafta başarılı savunmacıya yoğun bir tedavi programı uygulanacak. Abdoulaye’nin formaya kavuşma süresi 15 günü bulabilir.

Volkan Demirel: Ben oldukça kale benim
Volkan Demirel, neden takımın değişilmez oyuncularından biri olduğunu Bursaspor maçında bir kez daha gösterdi. Tecrübeli file bekçisinin yedek soyunduğu Molde maçını Fenerbahçe 3-1 kaybetmişti. Bursa karşısında başarılı bir performans sergileyen 33 yaşındaki kaleci, “Ben burada oldukça, kaleyi ben korurum. Bunu hak ediyorum. Herkes de görüyor. Bursaspor maçı geride kaldı. Şimdi Beşiktaş ile oynayacağımız derbiye kilitlendik. Alacağımız 3 puan bize Celtic maçı için de büyük motivasyon olacak” ifadelerini kullandı.

Derbi hazırlıkları bugün başlıyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereria, 2-1’lik Bursaspor galibiyetinin ardından öğrencilerine 1 gün izin vermişti. Futbolcular dünü dinlenerek ve aileleriyle vakit geçirerek değerlendirdi. Sarı-Lacivertliler, pazar günü ligde Beşiktaş ile oynayacakları derbinin hazırlıklarına bu sabah 11.00’de yapılacak idmanla başlayacak. Antrenman öncesinde Vitor Pereira’nın oyuncularına, Bursaspor maçıyla ilgili kısa bir değerlendirme toplantısı yapması bekleniyor.

Fanatik

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:16

İLGİLİ HABERLER