Spor
  • 2.7.2021 14:31

Fenerbahçe'de Slaven Bilic ihtimal!

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kim olacak? Sarı lacivertliler kritik virajda. Amaç takımın emanet edileceği isimle anlaşmaya varılıp yeni teknik direktörü Topuk Yaylası kampına yetiştirmek.

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Süleyman Arat, Fenerbahçe'de büyük bir merakla beklenen yeni teknik direktör konusu ile ilgili Spor Arena'da değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör arayışının son viraja girdiğini belirten Arat, "Fenerbahçe Yönetimine hak vermek gerekiyor, iyi bir hoca arıyorlar. 3 yıldır başarısız oldular ve yeni bir hata istemiyorlar. Başarılı, kariyerli ve taraftarın itiraz etmeyeceği bir isimle anlaşmak istiyorlar. Futbol şubesinden artık bizzat başkan Ali Koç sorumlu olacak. Bugün veya yarın teknik direktör belli olacak, bunun için lojistik çalışmalar başladı ama yakın bir Avrupa ülkesi olsa böyle bir çalışma olmazdı. Çin'de çalışan Slaven Bilic'in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin başına geçebileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 2.7.2021 14:32

İLGİLİ HABERLER