Spor
  • 6.3.2008 21:09

FENERBAHÇE'DE VESTEL MANİSASPOR MESAİSİ!..

İspanyol ekibiyle yaptığı 2.tur rövanş maçının ardından dün akşam İstanbul'a dönen sarı-lacivertliler, lig maçı hazırlıklarına, teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra'daki tesislerde akşam gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Antrenmanda, Sevilla maçının ilk 11'inde yer alan futbolculara, dinlenmeye yönelik program uygulandı. Bu oyunculardan kaleci Volkan ve Selçuk, takımdan ayrı koşu yaptı.
     Diğer futbolcular ise Zico yönetiminde, ısınma çalışmalarının ardından kanatlardan hücum organizasyonları üzerinde durdu. Şut çalışması ve yarı sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı.
     Sarı-lacivertliler, Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
     Fenerbahçe'nin, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile yaptığı maç öncesinde ısınırken sakatlanan Maldonado, takımdan ayrı olarak topla çalışmalar yaptı.
     Maldonado'nun, bu akşamki çalışma sonundaki durumuna göre, yarından itibaren takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.
     Bu arada, Sevilla ile yapılan 2. tur ilk maçında sakatlanan ve tedavisi süren Roberto Carlos'a, riske edilmemesi için Vestel Manisaspor maçında görev verilmeyeceği öğrenildi.
     Fenerbahçe muhabirleri, 3 Mart'ta 55. yaşını kutlayan Zico'ya sürpriz bir kutlama hazırladı.
     Brezilyalı teknik adam, antrenmandan sonra gazetecilerin kendisi için getirdiği doğum günü pastasını kesti.
     Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün, Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile yapılan maçta Lincoln'e yönelik hareketi nedeniyle PFDK'nın 4 maç ceza verdiği kaleci Volkan Demirel için Tahkim Kurulu'na başvuracağı öğrenildi.
     Bugünkü antrenmanda koşu yapan Volkan, verilen ceza konusunda, indirim olabileceğini söylemekle yetindi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:12

İLGİLİ HABERLER