
Fenerbahçe'den Alex açıklaması!..
Aziz Yıldırım'la görüşen kaptan Alex de Souza, takımla çalışmalara çıkacağını bildirdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Brezilyalı yıldız Alex de Souza arasındaki görüşme sona erdi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile futbol takım kaptanı Alex de Souza arasındaki görüşme sonlanırken, herhangi bir açıklama yapılmadı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp merkezinde gerçekleşen görüşmeden, başkan Aziz Yıldırım 1 saati aşkın bir sürenin ardından ayrılırken, Alex 2 saatten fazla kulüpte kaldı. Alex'in, Aziz Yıldırım'la yaptığı toplantının ardından, kulüp asbaşkanı Ali Yıldırım'la bir süre daha görüştüğü öğrenildi.
Toplantının ardından Alex'in, sarı-lacivertli takımın antrenmanına katılmak üzere Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gittiği bildirildi. Alex'in Spartak Moskova maçında yedek soyunmasının ardından sosyal medyada yer alan açıklamalarıyla başlayan ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Brezilyalı yıldızı ligdeki Gaziantepspor maçının kadrosuna almamasıyla daha da yükselen gerginlik sonrası Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili ağır eleştirilerde bulunmuş, oyuncuyla bizzat görüşeceğini açıklamıştı.
FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım ile kaptan Alex de Souza'nın bugün gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili bir açıklama yaptı. Alex de Souza'nın, Fenerbahçe Kulübü'nün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğinin karşılıklı olarak teyit edildiği belirtilen yazılı açıklama şu şekilde:
"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre'nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur. Alex de Souza'nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir."
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:40