Spor
  • 12.1.2014 10:19

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı kızdıracak sözler

Mahmut Uslu'nun bu sözleri kavgada bile söylenmez... “Ligin ilk yarısındaki puan farkı 8... Bu ikinci yarıda 16’ya çıkar, belki daha da artar... 9 deplasman, 8 iç saha maçımız var ancak biz bir tanesini deplasman saymıyoruz, onları gidip gelip yeniyoruz.”

F.BAHÇE Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Antalya kampında öyle laflar etti ki, yenir yutulur gibi değil... İşte Uslu’nun, G.Saray’a ince göndermeler yaptığı o sözleri: “Takımımız Antalya kampında mükemmel çalışıyor. Çocukların hepsi çok hırslı. Takımımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tam. Ben ilk yarıda 11 puan fark düşünüyordum ama beklediğimden az oldu. Takımımız en yakın takipçisi G.Saray’a 8 puan fark attı. İkinci yarıda takımımız arayı daha da açacaktır. Fark 16 belki daha da fazla olabilir.

NASIL NASİP OLDU!

Ligin ikinci yarısında 9 deplasman, 8 iç saha maçımız var. Ancak ben birini deplasmandan saymıyorum. Arena’da da kazanırız. Yalnız son günlerde bazı konuşmalar oluyor. “Nasipse şampiyon oluruz” şeklinde... 3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarımızı herkes görüyor. Onlara bu sayede şampiyonluk nasip oldu! İlk sene bütün oyuncuları elimizden çıkardık sonra yenileme yaptık.”

GS’NİN CEO’SU KİM!

Uslu, Süper Lig’deki puan farkının F.Bahçe’nin başarısından mı, yoksa rakiplerin yaşadığı sıkıntılardan mı kaynaklandığı sorusuyla, G.Sarayla ilişkiler konusuna şu yanıtı verdi: “Onların ne sıkıntısı var ki? Beşiktaş geçen yılın üstünde takviye yaptı. G.Saray da keza çok farklı değil. Burada asıl önemli olan F.Bahçe’nin performansı. G.Sarayla nasıl bir ilişki olsun, olabilir mi hiç? Onların CEO’su kim bir bakın. 3 Temmuz sürecinde TFF 2. Başkanıydı. Her yazı anında UEFA’nın önüne konuluyordu.”

BİR PİSLİK VARSA EN TEMİZİ BİZİZ

F.BAHÇE Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 3 Temmuz sürecine ilişkin konuştu ve işlemedikleri suçların üzerlerine yapıştırıldığını öne sürdü. Uslu konuyla ilgili şunları söyledi: “İnşallah yeniden yargılamanın yolu açılır. Eğer ortada herhangi bir pislik varsa, şunu herkes bilmeli ki kesinlikle en temizi F.Bahçe’dir. Af filan istediğimiz yok. Sadece ve sadece adalet istiyoruz. Biz F.Bahçe camiası olarak çok büyük bir aileyiz. Tartışmasız olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Camiaca kenetlendik. Ayrıca şu da bilinmeli ki, biz bir aileyiz lafı bir slogan değil gerçektir.

UEFA İLE HİÇBİR DİYALOG YOK

Her türlü olayda, başkanımızla, yönetimimizle taraftarımızla, camia olarak hep dik durduk. Dediğim gibi yeniden yargılama olursa gerekli tüm başvuruları yapacağız. Ancak şu ana kadar UEFA ile hiç bir diyaloğumuz olmadı.”

İLHAN ABİNİN KAFASINA SAKSI DÜŞTÜ HERHALDE

MAHMUT Uslu, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ve G.Saray’a, yabancı kuralında değişiklik istemelerinden dolayı göndermede bulundu ve şöyle dedi: “Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım’ken önemli işler yapıldı. Yayın gelirleri bugünkü durumuna geldi. Onlar ne yaptı peki. İlhan ağabeyin kafasına saksı düştü herhalde. Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ortada. Yabancı kararını F.Bahçe değil federasyon verdi. Bu yaz boz tahtası değil.”

3 YILDA 100 MİLYON EURO KAYBETTİK

MAHMUT Uslu: “Biz hâlâ saha dışı olaylarla da mücadele ediyoruz. 3 yıldaki kaybımız tam 100 milyon euro. Şaka değil bu çok büyük para. Ben yönetime yeni girdim ama eski yöneticileri tebrik etmek lazım. Onlar iyi mücadele verdi. F.Bahçe’nin en büyük unsuru taraftarıdır. Sırası gelmişken taraftarımızdan ricam var. Bilindiği gibi tribün olayları, daha doğrusu kötü tezahürattan ceza sınırındayız zaten. Ligin 2. yarısında çok dikkatli olmaları lazım.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER