FENERBAHÇE'DEN TRABZONSPOR BAŞKANI SÜMER'E SERT CEVAP!...
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Trabzonspor maçında tribünlerde yaşanan olayların sorumlusu olarak sarı-lacivertli taraftarların gösterilmesinin haksızlık olduğunu savunarak, ''Hiç kimsenin taraftarımıza hak etmediği damgayı vurmasına izin vermeyeceğiz'' dedi.
Özaydınlı, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer'in, Fenerbahçeli taraftarlar hakkında söylediği sözlere tepki gösterdi.
Bugüne kadar sessiz kalmalarının nedeninin olayları tırmandırmamak olduğunu vurgulayan Murat Özaydınlı, ''Bizim tavrımız olayları körüklemek değil, çözmekti. Spor yöneticisi söylediği sözlerle taraftarına örnek olmalı'' diye konuştu.
Statta yaşanan olayların görüntülerinin Trabzon polisinde bulunduğunu ifade eden Murat Özaydınlı, ''Özkan başkan lütfedip görüntülere baksaydı, böyle açıklamalar yapmazdı. Hedef şaşırtmak için bunları yaptıysa Fenerbahçe'yi bundan sonra böyle kullanmamasını tavsiye ediyorum. Kulüpler Birliği toplantısında kendi taraftarıyla ilgili cümlelerini söylemek istemiyorum. Kendisi bunları çok iyi biliyor'' dedi.
Başkan Sümer'in sergilediği tavırların olayları çok farklı boyutlara sürüklediğini savunan Özaydınlı, ''Seyircimize terörist damgası vuranlar bir daha oturup düşünsünler. Suçu başkasında arayıp, yenilgi ve başarısızlıklarını örtbas etmesinler'' diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:33