Spor
  • 1.9.2009 12:39

FENERBAHÇE'NİN İKİ VAZGEÇİLMEZİ

İSTANBUL - Şu ana kadar 4'er lig ve Avrupa kupası ile 1 TFF Süper Kupası olmak üzere 9 resmi maç yapan Fenerbahçe'de sadece Volkan Demirel ve yeni transfer edilen Brezilyalı futbolcu Cristian, tüm maçlarda 90'ar dakika sahada kaldı.
Volkan ve Cristian, 9 maçta toplam 810'ar dakika forma giyerek, bu sezon sarı-lacivertli takımda şu ana kadar en fazla forma giyen oyuncular oldu.
Bu futbolcuların ardından 9 maçta toplam 777 dakika oynayan Dos Santos ile 712 dakika forma giyen Güiza geliyor.

-MEHMET TOPUZ 38, ÖZER 6 DAKİKA OYNADI-

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Topuz ve Özer, sakatlıklar yüzünden ilk 9 maçta fazla süre alamadı.
Sakatlığı nedeniyle 3 maçta sonradan oyuna giren Mehmet Topuz, toplam 38 dakika forma giydi. Sezon başında ameliyat olan Özer ise 9 maçta sadece 6 dakika oynadı.
Yeni transferlerden Bekir ise 9 maçta toplam 105 dakika forma giyebildi.

-DENİZ, UĞUR VE ALİ, LİGDE HENÜZ FORMA GİYMEDİ-

Fenerbahçeli futbolculardan Deniz, Uğur ve Ali ise bu sezon ilk 4 haftada henüz ligde forma şansı bulamadı.
Avrupa kupalarında Deniz 53, Ali 90 dakika forma giyerken, TFF Süper Kupa maçında 7 dakika oynayan Uğur ise Avrupa kupalarında 100 dakika oynama şansı buldu.
Sarı-lacivertlilerde, Volkan Babacan, Mert, Abdülkadir, Onur ve Furkan ise henüz resmi bir maçta forma giyemedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER