Spor
  • 7.10.2020 11:37

Fenerbahçe'nin kovduğu Mehmet Ekici ortada kaldı

Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Ekici'den transfer sürprizi!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Ekici'nin yeni takımının neresi olacağı merak ediliyor...Transferin şampiyonu olan Fenerbahçe, 18 futbolcuyu kadrosuna katmıştı.

Kadrosunu büyük ölçüde değiştiren sarı lacivertli takımda bazı ayrılıklarda yaşanmıştı. Bu ayrılıklardan biri de Mehmet Ekici'ydi...2017 yılında Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transferi büyük olay olmuştu.

6 AY FUTBOL OYNAMAMIŞTI 

Ekici, Fenerbahçe forması giymek için 6 ay futbol oynamamıştı.

3 YIL SONRA AYRILIK 

Büyük umutlarla Fenerbahçe'ye gelen gurbetçi futbolcu, 3 sezonda sarı lacivertli takımda sakatlıkların da etkisiyle beklenen performansı sürekli olarak ortaya koyamamıştı.

BOŞTA KALDI 

Bu yaz Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Ekici, transfer döneminde kendisine takım bulamadı ve boşta kaldı.

GALATASARAY OLMADI 

30 yaşındaki futbolcunun yeni takımı ise merak konusu oldu. Ekici'nin adı bir dönem Galatasaray ile de anılmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

YURT DIŞI SÜRPRİZİ 

Zaman zaman Süper Lig kulüpleri ile de ismi geçen tecrübeli futbolcunun kariyerine yurt dışında devam etmesi bekleniyor.Ekici'nin transferin 17 Ekim'e kadar sürdüğü Rusya'da bazı kulüplerle görüştüğü iddia ediliyor.Tecrübeli futbolcu, transfer döneminin hala devam ettiği Suudi Arabistan'a da gidebilir.3 sezon boyunca Fenerbahçe forması giyen Mehmet Ekici, transfer döneminde Bundesliga takımlarından teklif beklemiş ancak istediği teklifi alamamıştı.

Güncellenme Tarihi : 7.10.2020 11:40

İLGİLİ HABERLER