Spor
  • 29.1.2021 12:25

Fenerbahçe'nin yeni sezon bombası! Nikola Maksimovic...

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor, Sarı lacivertliler, önümüzdeki sezonun da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mesut Özil transferi ile morallerin yükseldiği Fenerbahçe'de yönetimin kanca attığı son isim ise Napoli'den Nikola Maksimovic

Ara transferde Mesut Özil, Attila Szalai ve Samuel Osayi hamlelerini yaparak taraftarlarını bir kez daha ayağa kaldıran Fenerbahçe durmuyor. Bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapan Sarı-Lacivertliler’den flaş bir hamle geldi. Yönetim, Napoli’den Nikola Maksimovic’e kancayı attı.

BELÖZOĞLU YİNE DÜMENDE

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan isimlerle çok yakından ilgilenen sportif direktör Emre Belözoğlu kısa bir süre önce de Porto'nun Mali'li forveti Moussa Marega ile görüşme yapmıştı.

TRANSFER KOŞULLARINI ÖĞRENDİ

Fener, Napoli'nin sözleşme teklifini kabul etmeyen Maksimovic'in menajeriyle de temas kurdu. Sarı-Lacivertliler, Sırp yıldızın transfer koşullarını öğrenip yeni bir randevu talep etti.

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

29 yaşındaki Maksimovic'in piyasa değeri 15 milyon Euro. Napoli'nin 2017 yılında Torino'dan alırken bonservisine 21 milyon Euro ödediği Maksimovic bu sezon Serie A'da 8 maçta oynadı. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 29.1.2021 12:28

İLGİLİ HABERLER