Spor
  • 25.7.2021 13:00

Fenerbahçe'ye Arjantinli golcü!

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde en büyük soru işareti forvet bölgesinde yaşanıyor. Fenerbahçe, geçen sezon Samatta, Cisse ve Thiam gibi oyunculardan beklenilen performansı alamamıştı. Vitor Pereira, kesinlikle yeni bir santrafor transfer etmek istiyor. İtalyan basınından sürpriz bir forvet iddiası geldi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, yeni sezon için forvet takviyesi yapılmasını talep etti. Cornelius, Sörloth ve Vedat Muriqi gibi isimlerle temasa geçildi fakat anlaşma sağlanamadı. Vedat Muriqi'yi bırakmayan Lazio, yüksek bonservis bedeli talep etti. Son dakika bilgisine göre Fenerbahçe, Marsilya'nın forvetiyle ilgileniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon için bir kanat oyuncusu ve bir santrafor takviyesi yapılacağını duyurmuştu.

FENERBAHÇE'YE ARJANTİNLİ GOLCÜ!

Serdar Dursun'u transfer eden Fenerbahçe, bir forvet daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.Marsilya'nın Arjantinli golcüsü Dario Benedetto ismi gündeme geldi! İtalya'da yayın yapan Mercato'nun haberine göre Fenerbahçe, Marsilya'nın golcüsü Benedetto için girişimlere başladı.

FENERBAHÇE'DE 9 NUMARA BOŞTA!

31 yaşındaki golcü Marsilya'da 9 numarayı giyiyor. Fenerbahçe'de de Cisse'nin takımdan ayrılmasından sonra 9 numaralı forma boşta duruyor.2019 senesinde Boca Juniors takımından transfer edilen Dario Benedetto, oyun tarzı olarak Fenerbahçe'nin aradığı bir golcü olarak değerlendiriliyor.Taktik bilgisi üst düzey olan Benedetto, ceza sahası içinde hızlı ve son vuruşları da başarılı. Daha önce Club Tijuana, Gimnasia gibi taımlarda forma giyen Benedetto, Boca Juniors taraftarı için özel bir anlam taşıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2021 13:03

İLGİLİ HABERLER