Spor
  • 5.3.2008 01:10

FENERBAHÇE'YE REAL BETİS DESTEĞİ!..

Sevillalı taraftarlar, her maçta olduğu gibi yine 2-3 saat öncesinde stat çevresinde toplandı. Marketten aldıkları içecekleri sokakta içen İspanyollar, şarkılar söyleyerek maça hazırlandılar.

 

Karşılaşma için kente gelen yaklaşık 2 bin 500 kadar Fenerbahçeli de Sevillalılar ile yanyana gelerek, sokakta bir süre karşılaşmayı değerlendirdiler. Güvenliğin normal koşullarda sağlandığı stat çevresinde atlı İspanyol polislerinin olması dikkati çekti.

Fenerbahçeli taraftarlar stada 1.5 saat erken alınırken, İspanyollar ise maçın başlamasına 10 dakika kala stadı doldurdular.

REAL BETIS TARAFTARLARINDAN DESTEK
Bu arada Sevilla'nın ligdeki rakibi olan Real Betis takımının kimi taraftarları, Fenerbahçeliler'e tribünlerde destek verdi.

Karşılaşma öncesi ayrıca Türkçe ve İspanyolca olarak yapılan anonslarda, UEFA'nın futbol içinde ırkçılığa karşı mücadelesinde asla ödün vermeyeceği hatırlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:17

İLGİLİ HABERLER