Spor
  • 16.7.2009 11:43

FENER'DE MEHMET TOPUZ ŞOKU!

Kasığındaki sakatlık nedeniyle bir haftadır takımdan uzak kalan Fenerbahçe'nin yeni transferinin, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları ve Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finalinde forma giyemeyeceği öğrenildi

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla ve olaylı bir şekilde Kayserispor'dan transfer ettiği Mehmet Topuz'un sakatlığı can sıktı.

Kasığındaki ciddi problem nedeniyle bir haftadır takımdan ayrı kalan yıldız oyuncunun, tedavisi hızla devam ederken, kulüp doktorlarının riske girmek istemedikleri ve bir süre daha Mehmet Topuz'un antrenmanlara çıkamayacağı bildirildi.

Planlar bozuldu

Avrupa Ligi ön eleme maçları ve Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek olan Topuz'un ligin ilk haftasına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Bu oyuncunun transferi için ısrarcı olan ve Topuz'u takımın kilit isimlerinden biri olarak gören Teknik Direktör Daum'un da planları alt üstü oldu.

Tüm taktiğini kaptan Alex de Souza ve Mehmet Topuz üzerine kuran Alman hocanın, hazırlık döneminde bu oyuncunun performasını test edememekten şikayet ettiği ve doktorlardan her gün rapor istediği öğrenildi. Ayrıca, Daum'un bugün saat 13.00'te bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın, Almanya kampından ayrılarak, transfer için tekrar Brezilya'ya gittiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER