Spor
  • 23.7.2009 00:08

FENER'İN SAMBACILARI İSTANBUL'DA...

Asbaşkan Cihan Kamer ile birlikte İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin Brezilyalı yeni transferleri Dos Santos ve Oliveira, Atatürk Havalimanı'nda İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar çiçeklerle karşıladı. Havalimanını dolduran çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, tezahüratta bulunarak, Brezilyalı futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Havalimanında açıklamada bulunan Cihan Kamer, "Bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Kongrede başkanımız 3 yıl şampiyonluk sözü verdi. O sözün yerine getirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu transferler için 1 haftadır Brezilya'dayız. Dos Santos ve Oliveira, bir çok büyük kulübü reddederek bize geldiler. Fenerbahçe'yi tercih ettiler. Zorlu bir süreç yaşadık. Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Bu transferlerin gerçekleşmesi için büyük destek verdi" dedi.

Brezilyalı futbolcu Andre Clarindo Dos Santos ise, "Çok teşekkür ediyorum. Umarım Fenerbahçe'ye şans getiririz. Cristian arkadaşımla birlikte elimizden gelinin eni iyisini yapıp, en iyi şekilde oynayıp Türkiye içinde ve Türkiye dışında şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz. Fenerbahçe hakkında daha öncesinde çok iyi referanslarımız vardı. Ülke ve şehir hakkında da. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Bu bizim için bir şeref" diye konuştu.

Brezilyalı Cristian Oliveira Baroni ise, "Çok mutluyuz. Umarım uğurlu geliriz. Fenerbahçe'nin başarılarının devamını sağlarız. Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyoruz. Takım arkadaşlarımızla uyum içinde olacağız. Umarım Fenerbahçe'ye en güzel başarıları getiririz" dedi.

Takımdaki diğer Brezilyalı oyuncular hatırlatıldığında ise Oliveira, "Onlarla birlikte oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Roberto Carlos'u, televizyonlardan izlerdim. Deivid'i eski takımından ve Alex'i de Cruzeiro'dan tanıyorum. Ama beraber oynama şansımız hiç olmamıştı. Onlarla birlikte oynayacağımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.
Atatürk Havalimanı'ndan Fenerbahçe Konukevi'ne geçen Brezilyalı futbolcular, bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde yapılacak olan yeni sezon forma tanıtımı töreni ve Fenerium defilesini izleyecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER