Spor
  • 30.3.2012 16:07

Fenerliler ihbar etti, Adnan Öztürk ifade verdi!..

Sarı kırmızılı ekibin yöneticilerinden Adnan Öztürk, Necati Ateş transferi ile ilgili ifade emniyette ifade verdi.

Galatasaray Başkanvekili Adnan Öztürk, bir Fenerbahçe taraftarının, "Galatasaray Necati'yi transfer ederken usulsüzlük yapıldı. Emenike'nin transferi ile aynı şey" diyerek suç duyurusunda bulunması ve şikayetçi olması üzerine Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.
 

İSTANBUL (İHA) - Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, Necati Ateş'in Galatasaray'a transferinin şike dosyası kapsamında incelenmesi için bazı kişilerin savcılığa şikayette bulunduğunu belirterek, "Bu tip hareketlerin yakışı kalmıyor ama ne yazık ki bunlar, Türkiye'de futbolun bir parçası haline geldi" dedi.
İfade vermek için çağrıldığı Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nün çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, "Necati Ateş'in Galatasaray'a transferinin şike dosyası kapsamında incelenmesi için, ismini hatırlayamadığım birileri şikayette bulunmuş. Bu sebepten beni davet ettiler ben de geldim ve ifademi verdim. Bir sıkıntı yok. Her zaman söylüyorum Galatasaray'ı bir şekilde bu olayın içine çekme çabaları var ama biz Fair-play çerçevesinde şampiyonluk için elimizden gelen her şeyi
yapacağız. Türk futbolu için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu tip hareketler yakışı kalmıyor ama ne yazık ki Türkiye de futbolun bir parçası haline geldi" dedi.
Şikayette Necati'nin transferinde Emenike olayının örnek gösterildiğini belirten Adnan Öztürk, "Şikayet şudur ki; Necati Ateş'in Medical Park Antalyaspor'dan Galatasay'a transferinin bir şike transferi olduğu, başka bir dosyadaki Emenike transferi gibi olduğunun algılanılması gerektiği, dolayıysa Galatasaray ve benim de bu dosyadan dolayı yargılanmam gerektiği gibi bir şikayette bulunulmuş. Savcı bey de buraya havale etmiş, biz de bildiklerimiz anlattık" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER