Spor
  • 26.1.2023 13:35

Ferdi Kadıoğlu : Avrupa'ya gitmek istiyorum

Avrupa'da birçok kulübün transfer listesinde yer alan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'da futbol oynama hayalinden bahsetti.Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Pazar günü sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Fenerbahçe'de ismi sürekli transfer dedikodularına karışan Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.

 

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı futbolcu, Avrupa'da futbol oynama hayalinden bahsederek şu anda sadece Fenerbahçe'nin başarısına odaklandığını kaydetti.

Milli yıldızın açıklamalarından öne çıkan demeçler şu şekilde:

"İLK GELDİĞİMDE FAZLA ŞANS BULAMADIM"

"Fenerbahçe'ye ilk geldiğim sezon fazla şans bulamadım ve bu da beni zorluyordu. Son 3 sezon daha fazla forma şansı buldu ve bu da beni güçlendirdi. Takımda çok fazla tecrübeli oyuncu var. Daha önce şampiyonluk da yaşamış isimler. Sadece benim değil tüm takımın önemli bir rolü ve sorumluluğu var.

"AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUM"

Avrupa'da futbol oynama hayalim var. Avrupa'ya gitmek istiyorum ama şu anda sadece Fenerbahçe'ye odaklıyım.

Jesus çok bilgili bir teknik direktör. Her geçen gün daha da gelişiyoruz. Ben de kişisel olarak maçlarda en iyi performansımı ortaya koymaya çalışıyorum. Favori pozisyonum 10 numara ama kenarlarda da oynayabiliyorum. Hocam nerede görev verirse oraya odaklanıyorum"

Güncellenme Tarihi : 26.1.2023 13:36

İLGİLİ HABERLER