Spor
  • 27.3.2023 16:38

Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertlilerde yaz transfer dönemi için transfer çalışmaları da başladı. Transfer edilecek isimleri belirleyen Kanarya, yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile sezon sonu vedalaşabilir. Gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve Ermanistan maçında izlenen yıldız oyuncuya 4 dev takımın talip olduğu belirtildi. İşte o takımlar ve tüm detaylar...

Bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertlilerde yaz transfer dönemi için transfer çalışmaları da başladı.Transfer edilecek isimleri belirleyen Kanarya, yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile sezon sonu yollarını ayırabilir.Gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve Ermanistan maçında izlenen yıldız oyuncuya 4 dev takımın talip olduğu belirtildi. İşte o takımlar ve tüm detaylar...

FERDİ SCOUTLARI PEŞİNE TAKTI

Jesus'un vazgeçilmezi olan ve kulübünde hem sağ hem de sol bekte başarılı bir performans ortaya koyan Ferdi Kadıoğlu, gittiği her yerde peşine scoutları takıyor.

Avrupa'nın devleri, 23 yaşındaki futbolcunun sadece kulüp değil, milli takımda da neler yapabildiğini önemsiyor.

Ermenistan maçında 74 dakika sahada kalan Ferdi, ortaya koyduğu performansla sadece Kuntz'u değil, takipçilerini de memnun etti.

F.BAHÇE TOK SATICI

Sarı-lacivertli yönetim, Avrupa'nın iki dev ekibinin genç yıldıza olan ilgisinden memnun ve bir o kadar da rahat. Tok satıcı rolündeki Fenerbahçe kapıyı 20 milyon Euro'dan açarken, "Daha fazla veren alır" politikası izleyecek.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 16:40

İLGİLİ HABERLER