Ferdi Tayfur'un beyin damarına stent takıldı

••1 dk okuma
Ferdi Tayfur'un beyin damarına stent takıldı

Hızlı Özet

“Ferdi Tayfur'un aynı zamanda yeğeni olan basın danışmanı Şirin Gözalıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ferdi Tayfur'un ameliyatı başarılı bir şekilde geçmiştir. Sağlık durumu şu an için iyi olup, kontrol altında tutulmaya devam edecektir. Daha sonra sizleri bilgilendireceğiz." ifadelerini kullandı.”

Muğla'daki tedavisinin ardından doktorları ve ailesinin isteği üzerine ambulans uçakla Antalya'ya sevk edilen sanatçının, Medical Park Antalya Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

"FERDİ TAYFUR'UN AMELİYATI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇMİŞTİR"

Ferdi Tayfur'un aynı zamanda yeğeni olan basın danışmanı Şirin Gözalıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ferdi Tayfur'un ameliyatı başarılı bir şekilde geçmiştir. Sağlık durumu şu an için iyi olup, kontrol altında tutulmaya devam edecektir. Daha sonra sizleri bilgilendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur, yaşamını sürdürdüğü Muğla'nın Marmaris ilçesindeki evinde önceki gün rahatsızlanınca önce ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye, daha sonra Muğla'daki başka özel sağlık kuruluşuna nakledilmişti.

OĞLUNUN BÖBREĞİ NAKLEDİLMİŞTİ

Genel cerrahi bölümünün yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan 79 yaşındaki sanatçının, 15 gün önce Antalya'daki bir hastanede yapılan ameliyatla beyin damarına stent takıldığı ve 4 gün önce taburcu edildiği belirtilmişti.

Bir süre diyaliz tedavisi gören Ferdi Tayfur'a, Antalya'da 2020'de oğlunun böbreği nakledilmişti.

Bu haber 8015 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

14 ile sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış geliyor
Gündem

14 ile sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, aralarında İstanbul ve İzmir'in bulunduğu 14 il için sarı kodlu sağanak uyarısı yapıldı.

Habervitrini11994 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, fon soruşturması kapsamında hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili yürütülecek soruşturma ve incelemenin sağlıklı şekilde ilerletilebilmesi adına yürüttüğü tüm görevlerden istifa ettiğini duyurdu.

Habervitrini15219 Görüntüleme
Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım
Gündem

Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde Yeni Parti'yi iktidar yapamaması durumunda görevi bırakacağını söyledi. Özel, "Birinci parti yapmazsam o gün görevi bırakacağım" ifadelerini kullandı.

Habervitrini12593 Görüntüleme
AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı
Gündem

AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı

Fon soruşturması sürerken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında, yatırdıkları parayı yaklaşık 4 ayda 20 katına çıkardıkları yönünde iddialar ortaya atıldı. Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, konuyla ilgili "Eğer iddialar doğruysa hemen istifası gerekir. İddialar doğru değilse, hemen yalanlamalı ve dava açmalıdır. Hiç kimse makamını kişisel zenginleşme aracı olarak kullanamaz" ifadelerini kullandı.

Habervitrini15054 Görüntüleme