Gündem
  • 7.6.2024 03:00

FETÖ, Fetullah Gülen videosunu yayınladı.. Hain canlı cenaze olmuş

15 gün önce öldüğü söylentisi çıkan Fetullah Gülen hainiyle ilgili ne bir görüntü ne de bir video yayınlanmamıştı. 15 gün sonra önce tek kare resmi yayınladı.
O fotoğrafta canlı cenaze gibi görünen Fetullah Haini sanki mezardan çıkmış gibiydi… Fotograf yeni söylentiler çıkarırken örgüt bu kez videosunu yayınladı.
Videoda kalın bir battaniye gibi bir şeye sarılmış halde sabit duran Fetullah Gülen, yanındakilerin yüzüne bile bakmadan karşıya bakarak fincanda bir şey içiyor. İçiyor içmesine ama bütün hareketleri robot gibi..
Haini o hali aklı melaikesinin temelli yitirdiği iddialarını güçlendirdi..

“O fotoğraf birkaç hafta önceden”

Ebuseleme Gülen, kamuoyunda çokça paylaşılan amcası Fethullah Gülen’e ait son fotoğrafa ilişkinse, “Mesela bir fotoğraf paylaştılar, gündeme geldi dün. Bir kahve içme esnasındaki fotoğrafa da düştü biliyorsunuz. Mesela o fotoğraf muhtemelen iki hafta önceki fotoğraf, dünkü fotoğraf değil. Çünkü birkaç gün önce Fethullah Gülen hastanedeydi” dedi.

Amcasının, hastaneye kaldırıldığı için evde olmadığını söyleyen Ebuseleme Gülen, “Yemek bile yiyemediği için hastanede bakıma alınmıştı. Hastaneden tekrar eve gelip de kahve içerken fotoğraf çekildiğini zannetmiyorum. Muhtemelen o eski bir fotoğraftı. Birkaç hafta öncesinin bir fotoğrafıydı. Yani saklıyorlar hocamı. Yani canlı yayın yapın. Niye yapmıyorsunuz?” diyerek yöneticilere sitem etti.

Ebuseleme Gülen, Cevdet Türkyolu’nun, Fethullah Gülen’in ilacından yatıp kalmasına, kiminle görüşeceğine kadar harar verdiğini aktardı.

Güncellenme Tarihi : 7.6.2024 20:43

İLGİLİ HABERLER