Medya
  • 16.5.2023 01:06

FETÖ ile işbirliği yapan firari Can Dündar’dan muhalefete isyan!

6’lı koalisyonun ve ortağı HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde Türkiye’ye geri döneceklerini düşünen FETÖ firarileri Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde önde olmasına isyan ederken, MİT tırları davasında devletin gizli belgelerini elde edip yayınlamaktan ceza alan firari Can Dündar, muhalefeti öngörüsüz olmakla suçladı. İşte FETÖ ile işbirliği içinde olan Can Dündar’ın isyan paylaşımı…

Türkiye dün sandık başına gitti ve 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Seçimleri için oy kullandı. Tarihi seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı mecliste üstünlüğü sağladı ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri henüz sonuçlanmadı. Son sonuçlara göre ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde götürüyor.

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ!

6'lı koalisyonun ve ortağı HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde Türkiye'ye geri döneceklerini hayal eden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının bir kısmı şu anki sonuçlara bir türlü inanamazken, bazıları ise Başkan Erdoğan'ın seçimde önde olmasına isyan etti.

CAN DÜNDAR'DAN MUHALEFETE İSYAN

MİT tırları davasında devletin gizli belgelerini elde edip yayınlamaktan ceza alan firari Can Dündar da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Millet İttifakı'na yüklendi. Muhalefeti eleştiren Dündar, muhalefeti öngörüsüz olmakla suçlayıp "20 yıl ve bunca seçimden sonra hala Erdoğan'ı tanıyamamış, yapabileceklerini öngörememiş olmanın ve şu yaşananlara şaşırmanın affedilir yanı var mı?" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 16.5.2023 01:08

İLGİLİ HABERLER