FETÖ’nün izdivaç sorumlusunun telefonundan çıkanlar şok etti

2 dk okuma
FETÖ’nün izdivaç sorumlusunun telefonundan çıkanlar şok etti

Hızlı Özet

M.A.U. örgüt mensupları ile neden bir aya geldiği sorusuna ise, "Onlarla güzel ve eğlenceli vakit geçiriyoruz" diyerek cevap verdiği belirtildi.






Konya’da çökertilen FETÖ’nün güncel yapılanmasındaki detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan dava açılan ve daha öncede örgüt üyesi olmak suçundan cezaevine girdiği öğrenilen örgütün izdivaç mesulü M.A.U’nun (29) telefonundan çıkanlar şoke etti.



Konya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün güncel yapılanmasını çökertti. Uzun süren takip sonucunda örgüt üyelerini yeniden bir arada tutmak isteyen gruba yönelik gerçekleştirilen operasyonda yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Örgütün izdivaç mesulü olduğu ileri sürülen ve kendisi de bir yıl önce örgüt için evlilik yapan, aynı zamanda da örgüt üyesi olmak suçundan daha önce cezaevine giren M.A.U'nun telefonu incelemeye alındı. İnceleme sonucunda genç kadının örgüt içerisinde aktif rol aldığı, örgüte eleman kazandırmak için çabaladığı belirtildi.



'ALLAH BU HİZMETİ ZAYİ ETMEYECEKTİR'



Cep telefonunda terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in fotoğrafı ve ona yazılmış şiirler bulunan M.A.U'nun, örgüt üyeleri ile olan yazışmaları da ortaya çıkartıldı. Yazışmalarda, "Yakın bir gelecekte Allah'la vefa münasebetimizi bozmazsak bütün ihtişamıyla yaşanacak Kanuni dönemindekiler bile o güzel günlere özenecekler. Dualar uzağı yakın eder. Düşmeyin himmetten, bugüne kadar sergilediğiniz gayretten. Dua edin. Firavunların akıbeti hep aynı olmuştur. Dün nasıl Hz. Musa'yı kovalarken denizde boğulmuşsa, bugünde onun yolundakileri kovalayanlar boğulacaktır. Allah bu hizmeti zayi etmeyecektir. Ne mutlu o evleri basılanlara. Müjdeler olsun kadın-erkek ellerine kelepçe vurulanlara" ifadeleri yer aldı.



ÖZEL DERS VERDİĞİ KİŞİLERİ ÖRGÜTE YÖNLENDİRMİŞ



M.A.U. hakkında yapılan tespitlerde dikkat çekiyor. M.A.U'nun örgüt üyesi olduğu gerekçesiyle aranan kişileri istedikleri yerden alıp bırakarak, kuryelik yaptığı, özel ders verdiği kişileri örgüt üyelerine yönlendirdiği, aranması bulunan ve yurtdışına kaçmak isteyen örgüt üyeleri için çalışmalar yaptığı, özellikle cezaevinde tanıştığı örgüt üyeleri ile dışarda sık sık görüştüğü, bu görüşmelere giderken de baz vermemesi için telefonunu evde bıraktığı, bu konuda diğer örgüt üyelerini de uyararak gizlilik konusunda en üst seviyede hassas davrandığı, örgüt üyelerinin ailelerine alışveriş yaparak destek olduğu, başka örgüt üyelerine operasyonel hat sağladığı, örgüt içi izdivaç evliliklerine aracılık ettiği ve sık sık örgütsel toplantılar yaptıkları, örgüte olan bağlılığını aktif şekilde sürdürdüğü kaydedildi.



M.A.U. örgüt mensupları ile neden bir aya geldiği sorusuna ise, "Onlarla güzel ve eğlenceli vakit geçiriyoruz" diyerek cevap verdiği belirtildi.




Bu haber 956 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Meteoroloji'den İstanbul dahil 4 ile sarı kodlu uyarı!
Gündem

Meteoroloji'den İstanbul dahil 4 ile sarı kodlu uyarı!

Meteoroloji; İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Kars için sarı kodlu uyarı yayınladı. Sağanak yağışın beklendiği kentlerde vatandaşlara da sel, su baskını, yıldırım ve ulaşım aksamalarla ilgili tedbir uyarısı yapıldı.

Habervitrini9486 Görüntüleme
Türkiye, ABD merkezli eşcinsel yolcu gemisinin limana yanaşmasını yasakladı.
Gündem

Türkiye, ABD merkezli eşcinsel yolcu gemisinin limana yanaşmasını yasakladı.

"Atina'dan Venedik'e" adını taşıyan ve 5 Temmuz'da Yunanistan'dan yola çıkan geminin, geziyi düzenleyen Atlantis Events şirketine göre, iki gün sonra Türkiye'nin sahil kenti Kuşadası'na yanaşması ve ardından İstanbul'a gitmesi planlanıyordu.

Habervitrini9929 Görüntüleme
Trump'dan Erdoğan'a F-35 hayalet uçak sürprizi
Gündem

Trump'dan Erdoğan'a F-35 hayalet uçak sürprizi

Kudüs ile Ankara arasında tırmanan gerilimlerin ve Türk Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın "İsrail tüm uluslararası toplum için bir sorun haline geldi" açıklamasının ardından Trump, Türkiye'nin F-35 hayalet savaş uçakları edinme yoluna geri dönmesini onaylama olasılığının yüksek olduğunu işaret etti .

Habervitrini14860 Görüntüleme
Kudüs'te İran'a casusluk yapan Yahudi bakın kaç dolar almış
Gündem

Kudüs'te İran'a casusluk yapan Yahudi bakın kaç dolar almış

21 yaşındaki Eli Levon'un, aralarında Merkez Otobüs Terminali'nin de bulunduğu şehir manzaralarının fotoğraflarını Telegram üzerinden gönderdiği ve bir restoranda bir USB bellek sakladığı, karşılığında ise 1400 dolar değerinde kripto para aldığı iddia ediliyor.

Habervitrini12349 Görüntüleme