Gündem
  • 15.3.2023 17:13

FETÖ'cüler bayram yapıyor.. Bir ay içerisinde FETÖ ve PKK'dan mahkum olan KHK'lıları işe iade edeceğiz

CHP’den FETÖ ve PKK’ya mesaj! Skandal sözler yeniden gündem oldu: Bir ay içinde göreve iade edip özür dileyeceğiz.

6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı PKK ve FETÖ'de sevince neden oldu.. FETÖ'cüler sosyal medya paylaşımları ile Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkça ilan ederken, PKK'nın sözde yöneticileri de Kılıçdaroğlu'na yeşil ışık yakan açıklamalar yaptı. Peki, FETÖ'cüler ve PKK'lılar Kılıçdaroğlu'nun adaylığına neden bu kadar seviniyor? Kılıçdaroğlu daha önce hangi mesajları verdi? Detaylar haberimizde...

6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası FETÖ'cü hesapların sevinç dolu paylaşımları dikkat çekti. Yine Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilk destek mesajı terör örgütü PKK ile organik bağını bir türlü koparamayan HDP'den geldi. Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü HDP'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesi terör örgütü PKK'dan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Terör örgütü elebaşı Murat Karayılan, 6'lı koalisyonun dağıldıktan sonra yeniden birleşerek güçlendiğini, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ile birlikte sistemin de değişeceğini vurgulayarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı'nın yanında oldukları mesajını verdi. Kaset biraz daha geri sarıldığında, PKK ve FETÖ'nün 6'lı koalisyonun yanında neden durduğu, Cumhur İttifakı ve Erdoğan'ın gitmesini neden bu kadar önemsediği biraz daha net anlaşılıyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'ye KHK üzerinden, PKK/PYD'ye operasyonlar üzerinden yaktığı yeşil ışık ve HDP ile olan ilişkinin detayları...

KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU, FETÖ'CÜLER SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI

6'lı koalisyon olaylı geçen 72 saatin ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendi deyimiyle, 'Sıtmaya razı olması' ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyurdu. Saadet Partisi Genel Merkezi önünde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının duyurulması sonrası sosyal medyada FETÖ'cülerin sevinç dolu paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.

Firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan: Dağılan masayı millet toplamış oldu.

Firari FETÖ'cü Hakan Şükür: Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Buyurun dostlar buyurun, Halil İbrahim Sofrası'na. İnanç, düşünce, ideoloji, kimlik ayırt edilmeyeceği 85 milyon insanımızın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaropğlu hayırlı ve yolunuz açık olsun.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu: Sonuçta Savaş Genç hocamızın 2 yıldır söylediği yere geldiler, aklın yolunu buldular.

Firari FETÖ'cü Said Sefa: En zor zamanlarda dedim, hep dedim. Ümitsizliğe yer yok, şimdi ayağa kalkma vaktidir. Saray ve müttefikleri kaybetti. Önümüzdeki günlerde neler olabilir? Kazanan Türkiye oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve yardımcılarının sembolik önemi. Ülke için artık çok daha ümitvarım.

Peki, firari FETÖ'cülerin Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bu kadar sevinmelerinin nedeni ne? Bu da aslında Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin daha önce verdiği bazı mesajlarda gizli...

"KHK İLE İHRAÇ EDİLENLERİN TAMAMI GÖREVLERİNE İADE EDİLECEK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 yılının Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, FETÖ ve PKK iltisakı nedeniyle kamudan ihraç edilenlere umut oldu. Kılıçdaroğlu, KHK ile ilgili terör örgütlerini memnun eden şu ifadeleri kullandı:

Az önce televizyonların olduğu yerde söyledim. KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek.

Güncellenme Tarihi : 15.3.2023 18:45

İLGİLİ HABERLER