Gündem
  • 8.6.2024 21:50

FETÖ'cülerden 'Hortlak Fetullah' filmi

FETÖ’cüler  yine film çevirdi… 
bu heriflerin hayatları sahtekarlık ve yalan olmuş… 
Aklını yitiren ve konuşamayan Fetullah Gülen'in ‘Yıkılmadım ayaktayım’ filmini çekerken ortaya Hortlak Fetullah Gülen görüntüleri çıktı.
Yüzünün nuru silinmiş Fetullah Gülen'i bir koltuğa oturtan FETÖ'cüler, onun iyi ve sağlıklı olduğunu göstermek için film çekti. Çektikleri film sadece 45 saniyede bitti.
Hortlak Fetullah filmi senaristleri hainin yanına da 3 FETÖ'cü gazeteciyi  oturtarak tezgahı kurdu. Senaryo gereği bu üç figüran Fetullah'la sohbet ediyormuş gibi görünecekti.
Videoda figüranlar yalaka yalaka birşeyler anlatırken Fetullah'ın boş gözlerle onlara döndüğü ve tek kelime etmediği dikkat çekti.
Etrafa manasız manasız bakan Fetullah, önüne konan fincandaki içeceği içti ve tek kelime etmedi

Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen ve FETÖ firarilerinin görüntüleri paylaşıldı

Öldüğü iddia edilen Fetullah Gülen’in videosu paylaşıldı. Görüntülerde örgütün medya yapıMedyascope'un haberine göre, yeğeni FETÖ'cü Ebuseleme Gülen, geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen’in “kara kutu” olarak bilinen Cevdet Türkyolu tarafından ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan çiftlikten kaçırıldığını ve öldürülebileceğini iddia eden paylaşımlar yaptı. Ebuseleme Gülen’in X hesabından yaptığı paylaşımların yankıları sürüyor.

Fethullah Gülen’in sağlık durumunun iyi olmadığı haberleri üzerine, Gülen'e yakın üç gazeteci, Metin Yıkar, Abdülhamit Bilici, Adem Yavuz Arslan, Gülen’i yeni kaldığı yerde ziyaret etti.

Üç isim yaptıkları YouTube yayınında Gülen’in sağlık durumunun iyi olmadığını, dinlenmesi gerektiğini bu nedenle de kendisine Ebuseleme Gülen’in iddialarıyla ilgili soru soramadıklarını anlattı.

Bilici, Gülen’in yeni bulunduğu eve az kişinin gidebildiğini söyledi, “Hem konuştuğumuz doktorları, hem yanında duran insanlar "Her gün bir önceki güne göre daha iyi oluyor" dediler. Zorla tutulma, kaçırılma gibi bir şey asla söz konusu değil. Bunu kendi gözlerimizle gördük” dedi.

EBUSELEME GÜLEN

Geçenlerde, amcamın kahve içerken fotoğrafı düştü. Büyük ihtimalle o fotoğraf bir kaç hafta öncesinin. Çünkü amcam Gülen bir kaç gün önce hastaneye kaldırıldı. . Amcamın ilacına bile Cevdet karar veriyor. O çeteyi kıramıyoruz. Hepsi eninde sonunda tüm pisliklerinin çıkacağını biliyor. 

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 14:46

İLGİLİ HABERLER