Gündem
  • 26.4.2022 12:44

Fetullah'ın Prensi AK Partili vekilin damadı savcıları tehdit etti

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Niagara Vakfı'nın yöneticisi ve AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Mehmet İhsan Arslan’ın damadı olan Mevlüt Hilmi Çınar, FETÖ davalarına bakan hakimleri tehdit etti.
Uzun yıllar Tayyip Erdoğan'a özel danışmanlık yapan Mücahit Aslan'ın kayınbiraderi olan Hilmi Çınar, FETÖ'nün Amerikan kongresindeki Türkiye karşıtı kararlarını çıkartan kişi olarak biliniyor.. 

Firari FETÖ’cü Mevlüt Hilmi Çınar, KHK ile görevden alınan eski Hakim Mehmet Köroğlu’nun mesajına yorum yaptı. 

Damadın ümidi Millet İttifakı mı? Firari FETÖ'cü hakimlerle savcıları böyle tehdit etti

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Niagara Vakfı'nın yöneticisi Mevlüt Hilmi Çınar, FETÖ davalarına bakan hakim ve savcıları tehdit ederek, "Çok uzak değil. 2-3 seneye yargılanmaya, hesap vermeye ve dünyada hak ettikleri cezayı çekmeye başlayacaklar." dedi.

FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'e en yakın isimlerden Mevlüt Hilmi Çınar, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, FETÖ davalarına bakan hakimlerle savcıları tehdit etti.

FETÖ'cü hainler Mevlüt Hilmi Çınar ve Enes Kanter ABD Kongresinde  'senatörleri' ziyaret etti!

Çınar, Millet İttifakı'ndan medet umduğunu açık ettiği mesajında, arsız ifadeler kullandı.

Neden 2-3 sene?

FETÖ elebaşısı ile FETÖ'cüleri "mazlum" olarak nitelendiren Çınar, "Zerre kadar şüpheleri olmasın ki, herbir mazlumun hukuksuzca aldıkları âh’ı ve hakkının hesabını hukuk karşısında verecekler." dedi.

Mevlüt Hilmi Çınar mesajına şu tehditle devam etti:

Çok uzak degil 2-3 seneye yargılanmaya, hesap vermeye ve dünyada hak ettikleri cezayı çekmeye başlayacaklar.

DAMAT KİTABINDA ANLATILMIŞTI

Odatv Editörü Caner Taşpınar'ın kaleme aldığı "Damat, Fethullahçıların AKP'li kayınpederleri" adlı kitapta firari FETÖ'cü Mevlüt Hilmi Çınar'ın bilinmeyenleri anlatılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 27.4.2022 01:31

İLGİLİ HABERLER