Yaşam
  • 31.10.2022 20:03

Fincancı'ya tepki gösteren oyuncu Burak Haktanır'a büyük destek

Burak Haktanır, ‘Fincancı’ tepkisiyle ilgili sessizliğini bozdu! Kendisini üzen tek şeyi açıkladı…

Oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali Kapanış Töreni'nde Yönetmen Özcan Alper'in, TTB Başkanı'nı savunan açıklamasına, "O kadın TSK'ya iftira attı' diyerek sert tepki göstermişti. 24'te yayınlanan ‘Araf'ta Sorular'da’ Esra Elönü'nün konuğu olan Burak Haktanır, yaşananları aktardı.

Oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde yönetmen Özcan Alper'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele operasyonunda kimyasal silah kullandığını öne süren Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, "barış" dediği için tutuklandığını iddia etmesine "O kadın TSK'ya iftira attı" sözleriyle tepki göstermişti.

24'te yayınlanan Araf'ta Sorular'da Esra Elönü'nün konuğu olan Haktanır, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya tepkisini sürdürdü.

"Türk Silahlı Kuvvetleri kim? Gece başımızı yastığımıza rahatça koyabiliyorsak, huzur içinde yaşayabiliyorsak, bu canı pahasına mücadele eden Mehmetçik sayesindedir" değerlendirmesinde bulunan törende yaşananları anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

“Özcan Alper orda 'Fincancı barış istediği için hapiste' dedi. Ben de 'Barış istiyorum' diyorum. Kimse beni gelip almıyor. Eminim ki almaz da. Barış dediği için biri hapse atılır mı? Böyle aptalca bir cümle olabilir mi?”

“KEŞKE BİRKAÇ KİŞİ DAHA BENZER TEPKİ GÖSTERSEYDİ”

"Ben orada, haklı bir tepki ortaya koydum, bu haklı tepki sonrası inanılmaz bir destek gördüm" diye ekleyen Haktanır, diğer sanatçıların bu durum karşısında sessiz kalmasına da değindi. Oyuncu, "Keşke o an birkaç kişi daha benzer tepkiyi gösterseydi" diye konuştu.

Gündeme oturmuştu! Ünlü oyuncu Burak Haktanır'a sürpriz telefon!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasını eleştiren yönetmen Özcan Alper'e tepki gösteren sanatçı Burak Haktanır'ı arayarak, tebrik etti.Ünlü oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde yaptığı çıkışla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ünlü oyuncuyu arayıp tebrik etti.


Meclis Başkanı Şentop, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde yönetmen Özcan Alper'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele operasyonunda kimyasal silah kullandığını öne süren TTB Başkanı Fincancı'nın, "barış" dediği için tutuklandığını iddia etmesine, "O kadın TSK'ya iftira attı' sözleriyle tepki gösteren sanatçı Burak Haktanır'ı arayarak, gösterdiği duruştan dolayı tebriklerini iletti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.11.2022 05:07

İLGİLİ HABERLER