Spor
  • 29.6.2007 10:12

FLORYA'DA FELDKAMP ŞOV

 Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat 10 dakika süren akşam antrenmanında, futbolcular teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Alman teknik adam, antrenman öncesi futbolcularla 10 dakika süren bir toplantı yaparken, sarı-kırmızılı oyuncular daha sonra dörtlü gruplara ayrılarak pas çalışması gerçekleştirdi. Yarı sahada iki takım halinde yapılan çift kale maçla devam eden antrenman, serbest vuruş çalışmasıyla tamamlandı.
      Bu arada, antrenmanı izleyen yaklaşık 400 kişilik taraftar grubu, teknik direktör Feldkamp’ın topla yaptığı hareketleri coşkuyla alkışladı.
      Antrenmana, Fenerbahçe maçında aldığı ceza nedeniyle bugün Tahkim Kurulu’na ifade veren Hasan Şaş, takıma yarın katılacağı bildirilen Carrusca ve 2 Temmuz’da İstanbul’a gelecek olan Song katılmadı.
      Sakatlıkları bulunan Aydın ve Uğur ise tesislerde çalıştı.
      Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.
      Öte yandan, Galatasaray Kulübü, hayatını kaybeden eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall’in cenazesi için Almanya’ya uçak kaldıracak.
      Derwall’in cenaze töreni için 2 Temmuz’da Almanya’ya gidecek olan grubu taşıyacak özel uçak, aynı gün İstanbul’a dönecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER