Florya'da yoğun mesai!..
Beşiktaş karşısında son dakikalarda gelen beraberliğin golünün şampiyonluk yolunda puan sıralamasında hiçbir değişikliğe neden olmadığının altını çizen teknik heyetin bu sonucun futbolcular üzerinde güvensizlik yaratmaması için çalıştığı öğrenildi.
Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın hafta boyunca futbolcularla birebir görüşmeler yapacağı ve bir yandan morallerini düzeltirken bir yandan da bu maçın yaratabileceği stres ortamını Florya Metin Oktay Tesisleri'nden uzak tutmaya çalışacakları ifade edildi.
Galatasaray'da cezası nedeniyle Beşiktaş derbisinde sahaya inemeyen teknik direktör Fatih terim için yönetim tahkim kurulu'na gitme kararı aldı..
Tahkim Kurulu'nun hafta içinde yapacağı toplantıda Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezayı masaya yatıracağı ve kararını vereceği öğrenildi.