Yaşam
  • 28.9.2010 17:38

FOTOĞRAFI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINI TUTUMADI

Kazanın ardından Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırılan İranlı yolculardan tedavisi tamamlananlar taburcu edildi. Tedavisine Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam eden Musa İsazade, AA muhabirinin çektiği fotoğraf ile gazetelerde yer aldı.

Kaza sonrasında otobüsün çamurluğu ile tekerlek arasına sıkışmış yolcunun halini görüntüleyen AA ekibi, Musa İsazade'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ziyarette gazetelerde yer alan fotoğraflarını gören İsazade, gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı. Fotoğrafı çeken AA Muhabiri Yasin Dikme''ye teşekkür eden Musa İsazade, kaza anını anlattı.

İran'dan Suriye'ye gitmek için yola çıktıklarını ifade eden İsazade, ''Kaza sırasında geceydi, pek hatırlamıyorum, bir de gördüm ki lastikle otobüs arasındayım. Kurtarma ekipleri gelip lastiği söndürüp aracın çamurluğunu keserek beni oradan kurtardılar. Sonra ambulansla buraya getirdiler'' dedi.

İsazade, kazadan sağ kurtulduğu için mutlu olduğunu, hastanede de kendilerine çok iyi bakıldığını belirtti.

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özgür Söğüt de, Musa İsazade'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, ''Hastanın sağ yanağının üzerinde ve göz kapağının üzerinde ciddi derecede şişlik vardı, fakat şuuru açıktı. Yapılan tetkikler sonucu herhangi bir yaralanma ve kırık tespit edilmedi. Ciddi derecede yumuşak doku şişliğiyle KBB'ye yatırdık. Hastanın hayati tehlikesi bulunmamaktadır'' diye konuştu.

Kaza sonrası kendilerine 14 yaralı geldiğini belirten Söğüt, bunlardan 7'sinin tedavisinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.

Şanlıurfa'da önceki geceİranplakalı yolcu otobüsünün Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 25. kilometresinde şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi ölmüş, 50 kişi yaralanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER