Gündem
  • 24.1.2014 15:03

Gaffar Okan mezarı başında anıldı

DİYARBAKIR'da 13 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Sakarya'nın Hendek İlçesi'ndeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan için Hendek Şehir Mezarlığı önünde düzenlenen anma törenine katılan eşi Zerrin, kızı Sezin ve oğlu Fikri Can Okkan ile kız kardeşi Gülsüm Özger, taziye dileklerini kabul etti. Törene 13 yıl önceki dönemin Diyarbakır Valisi Cemil Serhadlı'nın yanı sıra Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ile Okkan'ın görev yaptığı dönemdeki mesai arkadaşları, çok sayıda Emniyet yetkilisi, daire müdürleri ve şehit Gaffar Okkan'ın sevenleri katıldı.

5 KARANFİL BIRAKILDI

Daha önceki yıllarda düzenlenen anma törenlerinde mezara 4 karanfil bırakan eşi Zerrin, kızı Sezin ve oğlu Fikri Can Okkan ile kız kardeşi Gülsüm Özger, bu yıl kızı Sezin'in bebek dünyaya getirmesi nedeniyle 5 karanfil bıraktı.

Anma töreninde konuşmaların ardından Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin tarafından mezarı başında Kuran-ı Kerim okundu. Anma töreni, edilen duaların ardından şehit Gaffar Okkan'ın mezarına diğer kişilerin de karanfiller koymasıyla sona erdi.

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER