Spor
  • 24.5.2023 13:02

Galatasaray 3 futbolcudan müthiş bir rakam elde edecek

Galatasaray iki İngiliz kulübüyle görüştü! Dudak uçuklatan bonservis bedeli..
Üç futbolcu için yaklaşık 70-75 milyon Euro gelir bekliyor
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un, Victor Nelsson için Tottenham ve Sacha Boey için Arsenal ile Londra'da görüştüğü kaydedildi.

Galatasaray'da Erden Timur ve bazı yöneticilerin yaptığı İngiltere seferiyle ilgili İngiliz basınından detaylar gelmeye başladı.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiltere'de yapılan transfer çalışmalarının yanı sıra Sacha Boey ve Victor Nelsson'u isteyen kulüplerle de görüşüldüğü kaydedildi. Romano'nun verdiği bilgiye göre Galatasaraylı yöneticilerin Boey ve Nelsson için 25 milyon eurodan aşağıda gelecek teklifleri kabul etmeyeceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Nelsson için Tottenham, Boey için ise Arsenal'le görüştüğü kaydedildi.

Öte yandan Nicolo Zaniolo'yu isteyen ekiplerinin de olduğu belirtilirken 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi nedeniyle bu transferin Avrupa kulüplerine cazip geldiği vurgulandı.

Sacha Boey 2021 yılında Galatasaray'a Rennes'den 1.1 milyon euroya transfer edilmiş ve Fransız sağ bekle 2025'e kadar sözleşme yapılmıştı.

Aynı yıl Kopenhag'dan 7 milyon euroya alınan Victor Nelsson'un 2026 yılında bitecek sözleşmesindeki maaşı geçtiğimiz yılın son aylarında 900 bin eurodan 1.3 milyon euroya yükseltilmişti.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2023 13:04

İLGİLİ HABERLER