Spor
  • 24.6.2022 13:59

Galatasaray Abdulkerim'i Fenerbahçe'nin elinden kaptı

Anlaşma sağlandı! İşte Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig'de gösterdiği performansın ardından Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu Abdülkerim Bardakcı kararını verdi. Sezonun en iyi oyuncuları arasında yer alana Bardakcı için yapılan teklif de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Süper Lig'de transfer hareketliliği devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın takımına katmak istediği Konyaspor'un yıldız oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı belli oldu. Deneyimli stoper kararını verdi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

OYUNCU TARAFINDA PÜRÜZ ÇIKTI

Abdülkerim Bardakcı transferi konusunda Konyaspor'dan çarpıcı bir açıklama yapıldı. Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe'ye transferi konusunda pürüz çıktığı öne sürüldü.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla büyük takımların transfer listesine adını yazdıran Abdülkerim Bardakçı için kulübü Konyaspor, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varmıştı. Fenerbahçe'nin Abdülkerim Bardakçı ile yaptığı görüşmede fiyat konusunda pürüz çıktığı iddia edildi.

"KARARI ABDÜLKERİM VERECEK" DENİLDİ

Konyaspor kulübü yetkilileri yaptığı açıklamada, "Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor" diye konuştu.

ABDÜLKERİM'İN TERCİHİ GALATASARAY OLDU

İlk olarak SABAH Spor'un duyurduğu Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a 2.8 milyon Euro teklif etti. Abdülkerim, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Oyuncu için resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı için yapılan teklif ortaya çıktı. A Spor, Beşiktaş'ın Konyaspor ile anlaşmaya vardığını açıkladı. A Spor Beşiktaş muhabiri Sercan Dikme, yapılan teklifin detaylarını açıkladı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.6.2022 14:01

İLGİLİ HABERLER