Spor
  • 29.7.2020 17:40

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin istediği Mensah'ta

Kayserispor'da forma giyen ve yaz transfer döneminde gündemi en çok meşgul eden isimler arasında yer alan Bernard Mensah için Galatasaray ve Beşiktaş'ın adı geçiyordu.

Adı uzun bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray'la anılan Ganalı yıldızın geleceğiyle ilgili ülkesinden gelen son haberse gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜK 

Kayserispor'un başkanlığını yürüten Berna Gözbaşı, kulüple iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Mensah ile ilgili geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada resmi olarak yalnızca Beşiktaş ile görüştüklerini belirtmişti.

KASIMPAŞA DA TOPA GİRDİ FAKAT 

Hatta gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Süper Lig ekibi Kasımpaşa 4 büyüklerin transfer gündeminde olan 25 yaşındaki Gana'lı orta saha için Kayserispor'un kapısını çalmıştı.

BERNA GÖZBAŞI KONUŞTU 

Kayserispor’un birçok futbolcusunun transfer gündeminde olmasıyla ilgili olarak Gözbaşı, şöyle konuştu:
“Çok gündemdeyiz. Mensah’ımız var istemeyen takım yok. Bundan mutluyum, demek ki değerli oyuncularımız var. Ama hiçbiriyle ilgili kesinleşmiş bir şey yok. Ben de basından görüyorum, burayla anlaştı, burayla görüştü diye. Bu olduğu zaman ben zaten çok şeffafım, basınla paylaşırım. Şu anda böyle bir şey yok. Ligde kalma-kalmama durumu netleşene kadar da bu konuda bir gelişme olmayacak.”

GALATASARAY'DAN FLAŞ KARAR 

HANA Soccer Net adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Galatasaray'ın 25 yaşındaki 10 numaranın transferini yüksek bonservis bedeli nedeniyle şimdilik askıya aldığını duyurdu.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İHTİMALİ KUVVETLENDİ 

Böylece transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş ihtimalleri kuvvetlendi.Mensah transferinin bir önümüzdeki haftalarda sonuçlanması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2020 23:02

İLGİLİ HABERLER