Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a şok

1 dk okuma
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a şok

Hızlı Özet

Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a şok


Tahkim Kurulu, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un, Futbol Disiplin Talimatı'nın 52/1. maddesindeki değişikliğe ilişkin itirazlarını reddetti.



Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 21 Ocak 2014'te aldığı kararla, Futbol Disiplin Talimatı'nın çirkin ve kötü tezahüratla ilgili 52. maddesinin 1. fıkrasında değişikliğe gitmiş, çirkin ve kötü tezahüratın devamlılığında uygulanan 120 saniye kuralı kaldırılarak, hüküm "Stadyumlarda topluluk halinde söz veya hareketlerle ya da benzeri araçlar ile aşağılayıcı, tahrik veya taciz edici nitelikte tezahüratta bulunulması, devamlılık kıstası uygulanmaksızın yasaktır" şekline getirilmişti.



Bugün de Tahkim Kurulu'nun yaptığı toplantı sonrası aldığı kararla ilgili şu ifadeler kullanıldı;

"Başvuruya konu Futbol Disiplin Talimatı'nın 52/1. maddesindeki değişikliğe dair kurulumuzca 28.01.2014 tarih, 2014/12 E., 2014/16 K. sayı ile karar verilmiş olduğundan, iş bu başvuru hakkında karar verilmesine yer olmadığına oybirliği ile karar verildi."



İSTANBUL / DHA


Bu haber 601 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okan Buruk’tan Trabzonspor yenilgisi sonrası kadroda değişiklik: 4 isim yedek kalacak
Spor

Okan Buruk’tan Trabzonspor yenilgisi sonrası kadroda değişiklik: 4 isim yedek kalacak

Galatasaray’ın Trabzonspor karşısında aldığı 4-0’lık yenilginin ardından Okan Buruk’un Kasımpaşa karşılaşmasının ilk 11’inde yapacağı değişiklikler netleşti. Leroy Sane, Gabriel Sara, Deniz Gül ve Abdülkerim Bardakcı’nın yedek kulübesine alınması bekleniyor.

Habervitrini10112 Görüntüleme
TFF Kuzey Kore'ye döndü.. Hacıosmanoğlu gık diyene ceza yağdıracak
Spor
#Spor#spor haberleri

TFF Kuzey Kore'ye döndü.. Hacıosmanoğlu gık diyene ceza yağdıracak

TFF'nin, artık yapılan açıklamanın şiddetine göre para cezalarını artıracağı ve hak mahrumiyeti gibi cezaların da süresini uzatacağı iddia edildi.

Habervitrini13767 Görüntüleme
Sergen Yalçın ünlü teknik adamı hedef aldı: "Sezon sonunu göremez"
Spor

Sergen Yalçın ünlü teknik adamı hedef aldı: "Sezon sonunu göremez"

Sergen Yalçın, Süper Lig'in altıncı haftasında oynanan karşılaşmaların yanı sıra Jose Mourinho yönetimindeki Real Madrid'in LaLiga'daki durumunu değerlendirdi. Yalçın, Mourinho'nun eflatun beyazlılardaki geleceğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanırken Galatasaray-Trabzonspor, Amedspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Eyüpspor maçları hakkında da yorumlarda bulundu.

Habervitrini15000 Görüntüleme
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a tam destek
Spor
#Spor#haber#Kültür Sanat

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a tam destek

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olarak sarı-kırmızılı taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını aktaran Dursun Özbek, şunları kaydetti:

Habervitrini11024 Görüntüleme