Spor
  • 9.8.2022 23:44

Galatasaray’da Mertens ve Torreira’dan sonra bir yıldız daha…

Futbolda geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmek isteyen Galatasaray, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Dursun Özbek yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte transferde önemli adımlar atan sarı-kırmızılılar, son olarak dünya yıldızları Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı kadrosuna kattı. Mertens ve Torreira'ya ek olarak Alexis Sanchez ile de görüşen Galatasaray, bu transferde henüz aşama kaydedemedi. Öte yandan Galatasaray için bomba bir haber daha geldi. 

ALEXIS SANCHEZ İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur, Şilili oyuncu Alexis Sanchez için girişimlerde bulunduklarını açıkladı.Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden birisi olan Alexis Sanchez'le görüşmelerin devam ettiğini belirten Erden Timur şunları söyledi:"Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için bazen 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Çok değerli bir oyuncu. Hepsiyle ilgili süreç devam ediyor."Tecrübeli oyuncu Alexis Sanchez'in transferde Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya daha önde görünüyor. Fransızların bu transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor.

MEMPHIS DEPAY LİSTEDE

Alexis Sanchez'in dışında bir fırsat transferi daha yapmak isteyen Galatasaray, gözünü Memphis Depay'a dikti.Barcelona'nın yollarını ayırmak istediği Hollandalı yıldız ile Juventus'un yanı sıra sarı-kırmızılı ekip de ilgileniyor.Hollandalı gazeteci Rik Elfrink'in haberine göre Galatasaray, Barcelona'dan ayrılmaya hazır olan Memphis Depay ile ilgileniyor.

Rik Elfrink, haberin detaylarında şunu yazdı:

"Görünüşe göre Galatasaray'da para var. Beşiktaş'ın Memphis Depay transferini karşılamaya parası yetmez."

BEŞİKTAŞ CEPHESİ İDDİALARI YALANLADI

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı ekibin antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Kazancı, "Depay ve Pjanic kesinlikle gündemimizde değil. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2022 23:48

İLGİLİ HABERLER