İSTANBUL - Galatasaray, ligde Diyarbakırspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde çalıştı. Futbolcular pas çalışmasının ardından taktiğe yönelik çift kale maç oynadı. Terim, antrenmanın son 20 dakikasında savunma oyuncularını ayırdı ve öteki futbolculara şut çalışması yaptırdı.
Milliler dışında tüm futbolcuların yer aldığı antrenmanda, sakatlığı nedeniyle dün ayrı çalışan Berkant da takımla birlikte çalıştı.
Bu arada, Galatasaray'ın gelecek sezon için hazırlık kampı da şekillenmeye başladı.
Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlık programı çerçevesinde, 1-3 Ağustos tarihleri arasında Hollanda'da Amsterdam Turnuvası'na katılacak. Bu turnuvaya Liverpool ve Ajax takımlarının katılmasının kesinleştiği bildirildi.
Galatasaray, bu turnuvanın ardından 5 Ağustos'ta, Belçika'da Genk takımıyla karşılaşacak
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:43