Spor
  • 27.3.2023 21:58

Galatasaray dünya yıldızını getiriyor!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Okan Buruk önderliğinde başlayan Galatasaray, ligde en büyük şampiyonluk adaylarından birisi olarak yer alıyor. Bu sezon yaptığı transferlerle adından çokça söz ettiren sarı kırmızılı ekibin gözüne kestirdiği yeni dünya yıldızı belli olurken, kazanacağı yıllık ücretini duyurdular. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Okan Buruk önderliğinde başlayan Galatasaray, ligde en büyük şampiyonluk adaylarından birisi olarak yer alıyor. Bu sezon yaptığı transferlerle adından çokça söz ettiren sarı kırmızılı ekibin gözüne kestirdiği yeni dünya yıldızı belli olurken, kazanacağı yıllık ücretini duyurdular.

GÜNDEME GELEN İSİM DEMBELE

İç ve dış basında her geçen gün sarı-kırmızılılar için yeni bir transfer haberi yer alıyor.İsmi gündeme gelen son isim ise Fransa Ligue 1'den golcü oyuncu Moussa Dembele oldu.Sky Sport Almanya muhabiri Florian Plettenberg, Lyon ile sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun yeni mukavele yapmayacağını duyurdu.

ILLIK ÜCRETİNİ DUYURDULAR

Alman gazeteci, 26 yaşındaki golcünün önemli bir pazarı olduğuna dikkat çekerek "Şu anki brüt maaşı yıllık 3 milyon euro civarında. Bedava oyuncu için mükemmel bir rakam" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın 'Transfer sihirbazı' Erden Timur'un Moussa Dembele için şimdiden yoğun şekilde çalıştığı belirtildi.

Fransız golcü, 2018-19 sezonunda 22 milyon euro bonservis bedeliyle Celtic'ten Lyon'a transfer oldu. Golcü oyuncu, 2020-21 sezonunda La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e kiralandı.

Lyon'da bu sezon tüm kulvarlarda 25 maça çıkan yıldız oyuncu 9 gol 3 asistlik bir katkı sağladı.Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 22:00

İLGİLİ HABERLER