Spor
  • 24.9.2022 13:13

Galatasaray dur durak bilmiyor! 4 transfer

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray, yaptığı transferlerle dünya çapında gündeme gelmişti. Son olarak Mauro Icardi ve Juan Mata gibi yıldız futbolcuları renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için 4 ismi radarına aldı. 

Son olarak Mauro Icardi ve Juan Mata gibi yıldız futbolcuları renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için 4 ismi radarına aldı.Süper Lig'in 7. haftasında evinde Konyaspor'u ağırlayan Galatasaray sahada 2-1'lik skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

1. dakikada Sergio Oliveira'nın golüyle önce geçen Cimbom, hem ligin en erken golünü hem de Konyaspor'un bu sezon kalesinde gördüğü ilk golü kaydetti.

TRANSFER DÖNEMİNİN GÖZ BEBEĞİ

Bu yaz transfer döneminde adından sıkca bahsettiren sarı kırmızılı ekip, Seferoivc, Oliveira, Mata ve Icardi gibi isimleri renklerine bağlamıştı.

DANİMARKA ÇIKARMASI

Son olarak Danimarka'dan Mathias Ross'u bulup getiren Galatasaray'ın scout ekibinin gözü yine aynı ülkede. Sarı-kırmızılıların İskandinav ülkelerini izlemeye alan scout ekibi, Hırvatistan-Danimarka U-21 Milli Takımlarının maçını izleyecek, notlar tutacaklar.

Takvim'in haberine göre raporların en kısa sürede teknik direktör Okan Buruk'a sunulacağı da öğrenildi.

Sarı-kırmızlıların scoutlarının bu maçta haftalarca izleyeceği oyuncular da belli oldu. Evander'in Midtjylland'dan takım arkadaşı Gustav Isaksen ile uzun süredir izlenen Stipe Buik'i gözlem altına alacakları öğrenildi.

Bu iki oyuncu dışında Galatasaray'ın scoutlarının iki takımın pek çok oyuncusu hakkında istatistik toplanacağı da belirtildi.

Hem Danimarkalı Gustav Isaksen'in hem de Hırvat Stipe Biuk'un izlenmeye devam edileceği, bu iki oyuncu hakkında kapsamlı yeni raporların hazırlanmasının gündemde olduğu öğrenildi.

21 yaşındaki Gustav Isaksen sağ ve sol kanatta, 19 yaşındaki Stipe Biuk ise sol kanat ile orta sahanın solunda forma giyiyor.

Gustav Isaksen'in piyasa değeri yaklaşık 4 milyon Euro civarında. Isaksen, Danimarka U21 takımının formasını 14 kez giydi.Danimarkalı futbolcu potansiyeli yüksek bir sağ açık olarak biliniyor. Biuk'un güncel piyasa değeri ise 4.5 milyon Euro civarında.

ROMALI İSME KANCA

Sarı kırmızılılarda kış transfer döneminde bir hedef de savunmaya takviye. Galatasaray, Roma ile Vina konusunda görüşmeler yürütürken genç stoper transfer planıyla da William Bianda ismi gündeme geldi.

Takvim'in haberine göre, sarı kırmızılıların Ross hamlesi öncesinde Roma'dan Bianda ile ilgilendiği biliniyordu.

AANHOLT'UN YERİNE...

Van Aanholt'un performansından memnun olmayan G.Saray, Slavia Prag'ın 22 yaşındaki sol beki David Jurasek'i yakın takibe aldı.Cimbom'un scoutları bugünkü İzlanda-Çekya U-21 maçında 22 yaşındaki genç sol beki izleyecek. Henüz şubat 2022'de Slavia Prag'a transfer olsa da Galatasaray bu oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 24.9.2022 13:19

İLGİLİ HABERLER