Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Elabdellaoui'yi kaptı
GALATASARAY'A 3 YILDIZ BİRDEN
Kiralık forma giyen Henry Onyekuru'nun yüksek maliyeti nedeniyle takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, Galatasaray yeni arayışlara başladı. Özellikle kanatta forma giyecek isimler üzerinde duran sarı-kırmızılılara 3 yıldız isim önerildi.
Yönetime liste veren ise Onyekuru'nun menajerliğini yapan William D'Avila'ydı. Fransız menajer, şirketine bağlı yıldızları Galatasaray'a önerdi. William D'Avila'nın sarı-kırmızılı takıma önerdiği diğer isim ise Samuel Kalu. İki sezondur Bordeaux forması giyen 21 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, 22 resmi maçta oynadı. Ünlü menajerin bir diğer önerisi ise bonservisi İspanyol ekibi Levante'de olan ve Nantes'de kiralık olarak forma giyen Moses Simon. (Sabah)
GALATASARAY'DA MUTLU SON YAKIN
Transferde maliyeti uygun ve bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Galatasaray, aradığı orta sahayı Brezilya'da buldu. Sarı Kırmızılı ekip, Anderlecht ve Club Brügge'ün de kadrosuna katmak istediği Sao Paulo forması giyen Fabinho transferinde sona yaklaştı. (Fanatik)
RYAN BABEL GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Galatasaray'ın kabusu Ryan Babel'de son dakika gelişmesi. Sezon başı anlaşmaya varılan Babel, 2.5 milyon euro imza parası ve sezonluk 2 milyon euro karşılığında 3 yıllığına Galatasaray'a imza atmıştı. Büyük umutlarla transfer edilen Babel, aldığı paranın altında kalmış ve devre arasında Ajax'a kiralanmıştı. Gelecek sezon Fatih Terim'in planları arasında yer almadığı konuşulan 33 yaşındaki futbolcu, Sarı Kırmızı ekibe geri döneceğini açıkladı.
KİRALIK PLANI
üper Lig'in 27 Temmuz'da sona ermesiyle beraber takımlarda yeni oyuncuları transfer ederek kadrosuna dahil etmeye başlayacak. Bazı takımlar sezon başında geçici olarak kiraladıkları oyuncuları kadrolarına katacakken, bazı takımlarsa kiralık olarak geri dönecek oyuncuları satarak gelir elde etmeye çalışacak. Galatasaray'ın sezon sonunda takıma geri döneceği belirtilen Mbaye Diagne - Ryan Babel ve Maicon üçlüsünü satarak en az 10 Milyon Euro'luk bir gelir elde etmeyi amaçladığı biliniyor.
GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE ÇALIM
Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın. FFP yüzünden satmadan bonservis harcaması yapamayan sarı-kırmızılı kulüp, Olympiakos'la sözleşmesi sona ermek üzere olan Elabdellaoui'yi gündemine aldı. Fenerbahçe'nin de listesine girdiği öğrenilen 28 yaşındaki Norveçli sağ bek için Galatasaray hızlı davrandı. Premier Lig'den beklediği teklifi alamayan Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı.
Güncellenme Tarihi : 12.6.2020 09:58