Spor
  • 24.7.2021 15:37

Galatasaray Ghezzal'ın alternatifini Romanya'dan buldu

Galatasaray'ın 7. transferi Romanya'dan! Ghezzal olmayınca Morutan...

Son dakika transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan ve yoluna UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda devam eden Galatasaray, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup oldu. Bu skorun ardından transferde atağa kalkan Galatasaray, Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, Fransız sağ bek Sacha Boey ve Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'u kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal ile anlaşmasının ardından Galatasaray, alternatifini buldu. İşte o isim ve detayları.... (GS haberleri)

SCOUT TRANSFERİ YAPILDI!

Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, Fransız sağ bek Sacha Boey ve Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'u kadrosuna kattı.

ORTA SAHAYA ÇÖZÜM GELDİ!

Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau'yu renklerine bağladı. Cimbom, Romanya'nın CS Universitatea Craiova takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi konusunda görüşmelere başladı. 6 milyon euro + sonraki satıştan pay ile oyuncunun bonservisi alındı.

SAĞ BEKE 20'LİK İSİM!

Galatasaray, Rennes forması giyen 20 yaşındaki sağ bek Sacha Boey ile görüşmelere başladı. Sarı kırmızılıların 1 bek transferi daha yapması bekleniyor.

GHEZZAL OLMAYINCA MORUTAN!

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 8 gol 18 asist yapan Ghezzal için devreye girmişti. Bu görüşmeyi başkan Burak Elmas da doğrulamıştı. Ancak Cezayirli yıldız ile Beşiktaş son görüşmede anlaşmaya vardı.

.Galatasaray, rotasını Olimpiu Morutan'a çevirdi. Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş forması giyen Morutan, kanat ve 10 numara bölgesinde oynayabiliyor..

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM DEMİŞTİ!

Bir süre önce transferde adı geçen ve Pro Sport'a konuşan Morutan, "Çin'de daha yüksek bir maaşla mı oynamak, yoksa Galatasaray'da mı oynamak?" sorusuna, "Tabii ki Galatasaray'da oynamak isterim. Çünkü Galatasaray taraftarını iyi biliyorum" cevabını vermişti.

.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2021 15:01

İLGİLİ HABERLER