Spor
  • 29.1.2014 22:04

Galatasaray iki transferini borsaya bildirdi

Sarı-kırmızılılar, Koray Günter ile Lucas Ontivero'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray, Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen Koray Günter ile Arjantinli futbolcu Lucas Ellias Ontivero'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Koray Günter ve Uruguay'ın Centro Atletico Fenix takımında forma giyen Ontivero'nun transferi için resmi görüşmelere başlandığı, kamuoyunun gelişmelerden haberdar edileceği kaydedildi.

Amrabat'ın Malaga'ya transferi

Galatasaray, Faslı fubolcunun 300 bin avro bedelle sezon sonuna kadar Malaga'ya kiralandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray, Faslı futbolcu Noureddine Amrabat'ın 300 bin avro bedelle sezon sonuna kadar İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şöyle denildi: "Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 avro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri şirketimiz tarafından ödenecektir."

Galatasaray'da Riera ile yollar ayrıldı

Galatasaray, İspanyol futbolcu Albert Riera'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hak edişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır" denildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER