Spor
  • 4.6.2023 11:43

Galatasaray iki yıldızı iknaya uğraşıyor.. Mertens devrede

Galatasaray''da Mertens transfer için yıldız oyuncuyla görüşüyor!

Süper Lig'de 23. kez şampiyon olan ve bugün Fenerbahçe derbisiyle sezonu noktalayacak olan Cim Bom artık gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Avrupa'da ses getirmek isteyen ve bu nedenle kadrosunu yıldızlarla doldurmak isteyen Galatasaray'da görüşmeler hızlandı. Son olarak yıldız oyuncu için Aslan'ın kadrosundan bir başka süperstar devreye girdi, ikna için kollar sıvandı.

Şampiyonluk kesinleşir kesinleşmez transferde gaza basan Galatasaray çok büyük oynuyor. Avrupa'da başarı getirecek kadroyu kurmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim çok önemli isimlerle görüşmelerini sıklaştırmış durumda. Her biriyle resmi temas düzeyine gelen Aslan'da liste kabarık, pazarlıklar yoğun. İşte Cim Bom'un transfer gündemindeki son durum...

De Vrij'de süreç olumlu

Galatasaray'ın stoper adaylarından olan De Vrij için süreç son derece olumlu şekilde ilerliyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, geçtiğimiz günlerde Hollandalı savunmacının menaceriyle İstanbul'da bir araya gelmişti. Inter'deki kontratı bitecek olan 31 yaşındaki stoper, Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle Galatasaray'ın gündeminde. Tarafların arasındaki son görüşmenin pozitif geçtiği ve önümüzdeki günlerde bir transfer toplantısının daha yapılacağı öğrenildi.

Ziyech'e İtalya'dan talip

Cim Bom'un transfer gündemindeki yıldızlara Avrupa'dan da önemli talipler var. Sarı-Kırmızılılar'ın Zaniolo'nun yerine transfer etmek istediği Hakim Ziyech'le, özellikle İtalya'dan çok sayıda kulübün ilgilendiği ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi, Faslı yıldızı renklerine bağlamak üzere Fenerbahçe derbisinin ardından yeniden bir operasyon başlatacak. Talipleri nedeniyle piyasası yükselen Ziyech'e yapılacak teklif paketini hazırlayan Sarı-Kırmızılılar, bir aksilik çıkması durumunda alternatif isimlere yönelecek.

Paredes yeşil ışık yaktı

Aslan'ın orta sahadaki transfer hedeflerinden Leandro Paredes'in, Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Yönetim tarafından menaceri Fenerbahçe derbisine davet edilen Arjantinli yıldıza ilk resmi teklif önümüzdeki hafta yapılacak. Kiralık oynadığı Juventus'ta satın alma opsiyonu kullanılmayan, PSG'nin de yeni sezonda kadrosunda düşünmediği 28 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'a transfer olma fikrine çok sıcak baktığı ve menacerine tam yetki verdiği belirlendi. Önümüzdeki hafta bu transferde daha net gelişmelerin yaşanabileceği dile getiriliyor.

Aubameyang için Cim Bom'a teklif

Hücum hattına takviye hazırlığı içerisinde olan Galatasaray'a menacerler tarafından önerilen son isim, Aubameyang oldu. Chelsea'de bekleneni veremeyen 33 yaşındaki yıldızın İngiliz deviyle yollarını ayıracağı ve bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı kulübe teklif edildiği öğrenildi. Galatasaray cephesi şimdilik tecrübeli futbolcunun transferine çok sıcak bakmasa da, Icardi'nin bonservisinin alınması halinde, Aubameyang'ın ikinci santrfor olarak kadroda yer alma ihtimalinin bulunduğu ifade ediliyor.

İkna için dil döküyor

Cim Bom orta sahaya çok önemli bir takviye yapmak üzere girişimlerini hızlandırmış durumda. Leicester City'deki kontratı sona erecek olan Youri Tielemans ile bir süredir ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı yıldızı ikna etmek üzere vatandaşı Mertens'i resmen devreye soktu. Tecrübeli forvetin, Belçika Milli Takımı'ndan arkadaşı Tielemans ile ilk görüşmeyi yaptığı ve Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi için dil döktüğü öğrenildi. Yine de Cim Bom'un bu transferde işi hiç kolay olmayacak.

Maddi talepleri de yüksek

Premier Lig'in yıldız isimlerinden Tielemans, Liverpool, Arsenal ve Milan gibi devlerin listesinde yer alıyor. Maddi talepleri de oldukça yüksek olan 26 yaşındaki futbolcunun isteklerinin karşılanması için Galatasaray'da kesenin ağzı açıldı. Tielemans'ın Avrupa'da şampiyonluk hedefi olan devlerden biriyle anlaşamaması halinde, Galatasaray'ın şansının oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2023 11:48

İLGİLİ HABERLER