Spor
  • 30.7.2020 09:50

Galatasaray ile Fenerbahçe Samuel Kalu için kapıştı

Fenerbahçe, Galatasaray ile imza aşamasına gelen Mert Hakan Yandaş'ı transfer ederek ezeli rakibine yılın ilk çalımını atmıştı. Şimdi ise hangi takımı giderse orayı 'uçuracak' kanat oyuncusu için transfer savaşı resmen başladı...

EMRE BELÖZOĞLU DURMUYOR

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle 2020-2021 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Sezon sonunda aktif futbol yaşantısına nokta koyarak sportif direktör olarak kulüp bünyesinde görev alacak olan Emre Belözoğlu, çalışmalarına şimdiden başladı.

ONYEKURU GİDİNCE

Galatasaray'da ise Fatih Terim ve kurmayları Onyekuru'nun takımdan ayrılmasıyla bu bölgedeki açığı doldurmak için tüm mesaisini harcıyor.Fenerbahçe, Galatasaray ile imza aşamasına gelen Mert Hakan Yandaş'ı transfer ederek ezeli rakibine yılın ilk çalımını atmıştı.

ŞİMDİ HEDEF 22'LİK NİJERYALI 

İlk olarak Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Mert Hakan Yandaş'ı ikna eden Belözoğlu, Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de takımda görmek istediği bir yıldızı daha takıma kazandırmak için kolları sıvadı.

NİJERYA BASINI: GALATASARAY İLE GÖRÜŞÜYOR 

Nijerya basınında yer alan haberlere göre; Sarı-Kırmızılı takım da, Bordeaux forması giyen Samuel Kalu ile görüşüyordu.Hatta iddiaya göre; anlaşmanın yakın olduğu temasların hız kazandığı ifade ediliyordu fakat Fenerbahçe'de bu transferle ilgili son dakika hamlesi geldi.

VE FENERBAHÇE RESMEN DEVREDE 

Yakın zamanda açıklanacak teknik direktör Erol Bulut'un raporu doğrultusunda kadro yapılanmasını oluşturmaya çalışan sarı lacivertliler Bordeaux forması giyen Samuel Kalu için girişimlere başladı.

KANATLARI UÇURACAK 

Fenerbahçe, yeni sezon için taraftarı heyecanlandıracak bir transfer hamlesi yaptı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux forması giyen Nijeryalı Samuel Kalu için yapılan görüşmeler hız kazandı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyip 1 gol, 1 asistlik perfomans gösterdi.

SAMUEL KALU KİMDİR? 

Samuel Kalu, Nijerya'nın Abia State şehrinde dünyaya geldi. 1,76 boyunda ve sağ kanatta görev yapan 22 yaşındaki oyuncu, ülkesinin GBS Academy takımında futbola başladı.Daha sonra Slovakya'nın Trencin, Belçika'nın Gent ve son olarak Fransa'nın Bordeaux takımlarında forma giydi.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.7.2020 09:54

İLGİLİ HABERLER